Bayramda bu burçlarla sakın muhattap olmayın! Başınıza bela açılabilir!

Kurban Bayramı yaklaşırken burçlarımızı okuyanlar için önemli bir dönüm noktasındayız. Tatil hazırlıkları ilerledikçe tatilciler mutlu bir süreç yaşarken, çalışanlar ve tatil yapamayanlar iş stresi yaşayabilir.

Vedat Baykal - Tabii ki, bazı insanlar tatil için sabırsızlanıyor. Bayram haftasında her bir burca önemli mesajlar iletecek olan astrologlara göre Kurban Bayramı yaklaşırken bazı burçlar için gergin bir dönem olabilir. İşte bayram haftası burç yorumları...

İŞTE O BURÇLAR GERGİN DÖNEMLERİNDE OLACAK

Akrep: Bu hafta, Akrepler için mali açıdan zorlu bir hafta olabilir. İlişkinizi etkilememesi için sevgiliniz, eşiniz veya partnerinizle parasal konularda tartışmaktan kaçınmalısınız.

Kova: Kova erkeğinin dikkatini ilişkilere çevirmesi bir haftayı bulabilir. Şu an insanlarla doğrudan çalışmak için doğru zaman olmayabilir.

Boğa: Boğa için bu hafta, yaşlılarla ilişkileri yeniden düşünmek için önemli bir hafta olabilir. Gayrimenkul konularında da ani değişikliklerden haberdar olmanız gerekebilir.

Yay: Bu hafta Mars ve Uranüs arasındaki gerilim nedeniyle Yay burcundakiler için zor bir dönem olabilir. İş ortaklıkları stresli ve baskıcı olabilir. Stresle nasıl başa çıkacağınızı öğrenmeli ve dikkatli davranmalısınız.

Tecrübeli astrologlara göre 2023 yılında her burcun farklı bir şanslı ayı olacak. Temmuz, Ağustos, Kasım ve Aralık ayları Koç, Aslan ve Yay burçlarına iyi şanslar getirir. Boğa, Başak ve Oğlak için Nisan, Mayıs, Ağustos, Eylül, Aralık ve Ocak aylarının olumlu bir etkisi olabilir. Mayıs, Haziran, Eylül, Ekim, Haziran ve Temmuz ayları İkizler, Terazi ve Kova hava gruplarına uğur getirir. Yengeç, Akrep ve Balık su grubu için haziran, temmuz, ekim, kasım, temmuz ve ağustos, hayatın tatmin edici ve mutlu olabileceği dönemlerdir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri