Balkanların Nostradamusu Baba Vanga’nın 2024 kehanetleri ortaya çıktı! “Dünya sonsuza kadar değişecek”

Balkanların Nostradamusu olarak da bilinen, birçok kehaneti ile dikkat çeken ve uluslararası gündemde adından söz ettiren Baba Vanga’nın, 2024 yılı kehanetleri de ortaya çıktı.

Uluslararası kamuoyunda sık sık adından söz ettiren ve dünya gündeminde tanınır hale gelen Baba Vanga’nın 2024 kehanetleri de ortaya çıktı. Birçok kişi tarafından “Balkanların Nostradamusu” olarak da bilinen Baba Vanga, 2023 yılı sona ermeden önce geçmişte yaptığı analizlerle yeniden gündeme geldi. Rumen medyası, Baba Vanga’nın geçmiş zamanlarda yaptığı açıklamaları analiz etti ve ortaya çıkan sonuçlar ürküttü.

Rumen medyasında yer alan haberlerde, Baba Vanga’nın 2024 kehanetlerine yer verildi. Geçmişte Baba Vanga’nın yapmış olduğu açıklamaları analiz eden Rumen medyası, söz konusu analiz sonuçlarını da paylaştı. Baba Vanga’nın 2024 kehanetleri böylece ortaya çıktı ancak çıkan sonuçlar herkesi ürküttü. İşte detaylar…

“2 BÜYÜK BİLİMSEL GELİŞME”

Daha önce Hint Okyanusu’nda 2004 yılında yaşanan yıkıcı Tsunami felaketini, 11 Eylül saldırılarını, Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşı, Barack Obama’nın ABD Başkanı olmasını önceden tahmin eden Baba Vanga’nın, 2024 yılı için kehanetleri ortaya çıktı. Açıklamaları 2024 yılı adına analiz edilen Baba Vanga’nın, önümüzdeki sene için “çok büyük 2 bilimsel gelişme” yaşanacağını söylediği belirtildi.

Rumen medyasında yer alan haberlere göre Baba Vanga, 2024 yılında gerçekleşecek olan 2 büyük gelişme ile dünyanın sonsuza kadar değişeceğini iddia etti. İddialara göre bu tahminlerden biri kansere karşı bir ilaç geliştirilmesi olacak ve diğeri de AIDS hastalığının tedavisi bulunacak. Baba Vanga, bu iki bilimsel gelişme ile dünyanın sonsuza kadar değişeceğini belirtti. Bir diğer taraftan Baba Vanga’nın bir diğer 2024 tahmini ise “yağ çağının” sona erecek olması. Baba Vanga’nın bu sözleri ile “petrolden” söz ettiği belirtildi.

BABA VANGA KİMDİR?

1911 yılında dünyaya gelen ve 12 yaşında bir kum fırtınasında kör olan olan Baba Vanga’nın, bu olaydan sonra “yeni bir yeteneğinin” önünün açıldığı ve “gelecekle ilgili sesler” duymaya başladığı iddia ediliyor. 1996 yılında 85 yaşında hayatını kaybeden Baba Vanga’nın kehanetlerinin 5079 yılına kadar uzandığı iddia ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri