Astrolog Gül Çilem Beyaz'dan ekim ayı burç yorumları

Astrolog Gül Çilem Beyaz, ekim ayı burç yorumları ile karşınızda.

Koç ve yükselen koçlar;

gündeminiz finans konuları olacak

Taşınmaz mülk alım satımları olabilir. Mevcut işlerinizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz. Mesleki yükselişler yeni ortaklıklar yapabilirsiniz. Yakın çevreniz veya kardeşlerinizle yeni işlere imza atabilirsiniz.  Aile hayatınızda taşınmalar olabilir varsa kızınız veya kardeşleriniz yurt dışı seyahatleri ve taşınma durumları olabilir.  Aile bireyleri yeni eğitimlere başlayabilir.  Aşk hayatınıza gelince iş yoğunluğunuzdan kaynaklı tartışmalar kopmalar olabilir. Geçmiş konuları gündeme gelebilir ilişkinize zarar verebilir. Sağlık konularında trafik kazalarına veya iş kazalarına dikkat etmenizde fayda var. yoğun dönemden geçerken sağlığınızı ihmal etmemeye çalışın. Başlayacağınız yeni tedaviler size iyi gelecektir.

Boğa ve Yükselen Boğalar;

İlişkileriniz gündemde olacak

Aşk ilişkileriniz de ufak sorunlar yaşayabilirsiniz. Gizli düşmanlarınız arkanızdan çevrilen olayların ortaya çıkması da olabilir. Bu durum sizi ciddi derecede üzebilir. Hastane veya hapishane olaylarında dikkatli olmanızda fayda var. Varsa bir mahkemeniz gündeme gelebilir. Satürn 10 evinize geliyor yapacağınız işler de yeni düzen kurma işinizi daha ciddiye alma durumu olabilir. Ertelenen işleriniz olabilir ama ay sonuna doğru işleriniz yoluna girecektir.  Bu yerleşim anneyle ilgili hastalık durumları da olabilir.

İkizler ve yükselen ikizler:

Rutinleriniz de değişim gündem olacak

 Günlük işlerinizi düzene koymak isteyebilirsiniz. İş hayatınızın yoğunluğunu azaltıp daha planlı olmak isteyebilirsiniz. Ani değişimler beklenmedik iş değişimleri olabilir ya da yapacağınız yeni iş girişimi fırsatları yakalayabilirsiniz. İş ve kariyer konusunda kısmetli dönemden geçiyorsunuz fırsatları iyi değerlendirebilmek de  fayda var aceleci olmamız gerekiyor.  Bu dönem de sağlığınıza dikkat etmelisiniz kazalara çok açık bir dönemdesiniz. Marsın 1. Evinizdeki transiti size öfke ve düşünceleriniz de dengesizlik verebilir anınız anınıza uymayabilir. Yaşadığınız git gel durumları ilişkilerinizde sorunlara sebep olabilir. Kendinizi duygusal eksik hissediyor olabilirsiniz. 

Yengeç ve yükselen yengeç; 

Aşk hayatınız ve çocuklar  gündemde olacak

 Mars İkizler 12 evinizde transitini yapıyor. Bu durum sizin bilinçaltı kaygılarınızı arttırmış olabilir. Öfke sorunları anlaşılamama durumu yaşamış olabilirsiniz ve sizi iş hayatınızda etkilemiş olması muhtemel. 23 Ekim itibarı ile finans, nafaka, borçlar, krediler gündeminize gelebilir. Satürn düz seyrine devam ederken ertelenen geciken işleriniz düzene girebilir. Eşten kaynaklı maddi sorunlar yaşayabilirsiniz. Ameliyatlar cerrahi müdahaleler olabilir. Yapacağınız yeni görüşmeler kariyerinizde beklediğiniz fırsatları karşınıza çıkarabilir. Yurtdışı, hukuksal konular mahkemeler gündem olabilir. Yabancı ülkelere gidebilirsiniz veya internetten iş yapmak isteyen yengeç burçları sizin için harika fırsatlar yaratıyor. Yapacağınız iş size bolluk ve bereket katacaktır.

Aslan ve yükselen aslanlar:

Gündemin ev yuva ve aile konuları olacaktır

Ekim ayı sizin için aile hayatını gösteriyor. Aile bireylerinin ani atakları sizi huzursuz edebilir. Taşınmaz arsa veya miras konularında geçmişten gelen sorunlar gündeminize tekrar gelebilir. Maddi konularda sorunlar yaşama ihtimaliniz var ve bu konulara kardeşleriniz ve yakın çevrenizin de dahil olabilir. Ata mirasları mahkeme durumlarınız olabilir. Bunun dışında evliler ilişkilerinizde yaşadığınız sorunlar yıl sonuna kadar sizi zorlayabilir biraz daha sabır derim ani bitişler olabilir. Sosyal çevreniz genişleyebilir daha sosyal olabilirsiniz. Radikal kararlar değişimler hayatınıza geliyor yaşadığınız hayal kırıklıklarını kenara bırakıp yeni eğitim ve uzak yerlere seyahat edebilirsiniz size çok iyi gelecektir.

Başak ve yükselen başak burcu;

Gündeminiz yakın çevreniz kardeşleriniz olacak

Çalışkan başaklar ekim ayı boyunca yine çalışma sizi bekliyor. Alacağınız yeni eğitimler, arkadaş çevrenizden gelen güzel destekler yakın ilişkilerinizi güçlendirecek. Aydınlanma dönemi diyebileceğimiz bir ay sizi bekliyor. Aile içerisinde kardeşlerle ve yakın çevrenizle olan geçmiş konularınız Merkür retrosu döneminde kafanızı iyice bulandırmış ve artık çözüme gitme konusunda kararlar vermiş olmanız muhtemel. İşinizi ve kardeşlerinizle olan durumları düzene sokmak için geç kaldım düşüncesine girmiş olabilirsiniz. Fakat ekim ayının sonunda iş ve aile için yeni adımlar atılmış bile olabilir. yeni araç alım satımı da olabilir.

Evliliğinizde çatışmalar hayal kırıklıkları ekim sonu artabilir ve bu dönem duygusallığınız yüksek olacaktır. Annenizin varsa hastalığı tedavisine önem verilmesinde fayda var.

Terazi ve yükselen terazi; gündemiz para, ortak gelirler, kredi, nafaka miras konuları olacaktır.

Sevgili teraziler ertelediğiniz borç veya kredi varsa gündeme gelecektir. Evliliği yakın zamanda bitirenler ortak gelirler de anlaşmakta zorluk yaşayabilirsiniz.  Temmuz ağustos dönemi sorunlarını atlatabilen evliler sizin için müjde ilişkiniz şifalanıyor eski hataları konuşup fark etmiş olabilir birbirinizle daha çok zaman geçirmiş olabilirsiniz ve bu size çok iyi gelmiştir. Kısaca resmi bitmeyen evliler ilişkinize bir şans daha verebilirsiniz.

Yalnız teraziler sizler için yeni ilişkiler olabilir. Sıkıntılı ilişkiniz varsa dolunay sonuç verecektir. Ekim ayında gereğinden çok daha fazla harcama yapabilirsiniz. Ani çıkacak ödemeler olabilir. Maddi konularda beklenmedik haberler alabilirsiniz.

Akrep ve yükselen akrep burcu;

sağlığınıza dikkat

Kendinizi göstermeye çalıştığınız maddi konularda ataklara geçtiğiniz bir ay olacak. İş hayatınızda değişim düzelme olacak beklediğiniz fırsatlar size gelebilir. Aile hayatında ertelenmeler gecikmeler olan tüm sorunlar için çözüm arayışına gideceksiniz. Meditasyonlar ve şifa çalışmaları size çok iyi gelecek derin bilinçaltı düşüncelerinizi hafifletecektir. Adeta eski kalıpların kırılması düzenin değişmesi diyebiliriz. Eskiye elveda diyorsunuz. Aileden gelen sorunlar ilişkinizi etkileyebilir mesafeli olmanızda fayda var. Sağlık konularına geldiğimizde bu ay sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor erteleme yapmamalısınız.  Maddi konularda şanslısınız yaptığınız çalışmaların sonucu almaya başlayacaksınız. Bekar akrepler aşk hayatınızda ekim ayının sonuna doğru girecek kişi size kendinizi değerli hissettirecek.

Yay ve yükselen yay burcu;

Kariyer planlarınız gündeminiz olacak

Ekim ayı sizin için kariyer konularında adımlar atacağınız bir ay olacak. Ertelenen geciken evraklar nihayet sonuca varacaktır. Gizli konular hastane hapishane gibi davalık olaylarınız olabilir. Kalabalık görüşmeleriniz evraklarınızı sonuca ulaştırmanız ekim ayının sonu gibi olacaktır.

Arsa ve miras konularında çok bereketli dönemdesiniz her ne konunuz varsa arsayla ilgili size çok güzel maddi kaynaklar sunacaktır.

İstediğiniz tatiller aile bireylerinin sağlık sorunlarından kaynaklı ertelenmiş olabilir.

Aşk hayatınızda sürpriz aşk başlangıcı olabilir. İlişkisi olanlar evlilik teklifi alabilirsiniz. .

Oğlak ve yükselen oğlaklar;

Sosyal alanlar da daha çok olacaksınız

Büyük değişimler ve krizler yaşıyor olabilirsiniz. Hayatınızda aşk ,iş ,aile konularında değişimler yaşamaya başlıyorsunuz. Özellikle aile ve sosyal çevreden gelen destekle hayatınız da her ne konuysa odağınız, o alanları şifalandırıyorsunuz. 2023 yılı krizlerinizin son bulduğu hayatın tadını almaya başladığınız yıl olacak. Çalışma hayatınızda da beklediğiniz değişim olacak ve eğitimlere katılacaksınız. Kapattığınız duygularınız arka planda yaşadığınız konuşmak bile istemediğiniz duygusal üzüntülerinizi  bir kenara bırakıyorsunuz. Ailenizde fikir ayrılıkları yaşanmış olabilir bu durum sizi iki arada bırakmış olsa da dengeyi bulacaksınız.

Kariyeriniz konularında görünürlüğünüz artarken geciken ödemeler yeni kurulan düzenler hayatınızı değiştirecek.

Kova ve yükselen kova;

Bankalar gündeminizde olacak

Kendinizi geri planda baskı altında hissedebilirsiniz. Yapmak istedikleriniz özgürlüğünüz kısıtlanmış gibi olabilir. Psikolojik olarak zor dönemden geçebilirsiniz. Mart 2023 sizi feraha ulaştıracak. 2.5 senedir yaşadığınız baskı ve gecikmelerden kurtuluyorsunuz.

Yoğun düşünceleriniz sinir sisteminizi bozmuş olabilir çok az kaldı sabır. Aile içerisinde kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz.

Ekim ayı sizin telefon trafiğinizin çok çok daha fazla arttığı dönem olacak. Alış satış ödemeler bankalar işlerinizi düzene koymak isteyebilirsiniz. Bu ay kardeşleriniz veya yakın çevrenizle yeni işlere imza atabilirsiniz. Yapacağınız yeni ortaklıklar size çok iyi gelecek.

Balık ve yükselen balık burcu; yeni ortaklıklar gündeminizde olacak.

Ekim ayı sizin için yeni ortaklıklar ve yurtdışı seyahatlerini gösteriyor. Yeni işler ve maddi kaynaklar da yükseliş dönemine giriyorsunuz. Yapılacak yeni iş ortaklığı veya anlaşması maddi kaygılarınızı azaltacak.

Araç alım satım işleri ve kısa mesafeli yolculuklara gecikmeli çıkabilirsiniz. Hedeflediğiniz tatil planı ertelenmiş olabilir ama ekim sonu gibi tatile gidebilirsiniz.

Yurtdışı kaynaklı yeni işler yapabilirsiniz. İnternet üzerinden iş yapanlar bereketli döneme giriyorsunuz. Sosyal çevreniz değişiyor ve güçleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri