Askerlik şubesi saat kaçta açılır ve kapanır? Çalışma saatleri

Bedelli askerlik başvuruları gerçekleştirmek isteyen adaylar uzun kuyruklar oluşturuyor. Bunun için de askerlik şubesi çalışma saatleri hakkında araştırma yapıyor. Peki askerlik şubesi saat kaçta açılır ve kapanır? Hafta sonunda açık mıdır? işte detaylar...

Gündeme geldiği günden bu yana herkesin araştırdığı konuların başında olan ve hakkında birçok tartışma yapılan bedelli askerlik için devam eden başvurularda askerlik şubesi çalışma saatleri kritik rol oynuyor. Başvurularını bu şubeeler aracılığıyla yapan adaylar sürekli olarak 'Askerlik şubesi çalışma saatleri' yazarak sonuç bulmaya çalışıyor.

Askerlik şubesi saat kaçta açılır ve kapanır?
Yarım milyondan fazla başvurunun gerçekleştiği bedelli askerlik için şubeler 08:30 - 12:00 / 13:00 - 17:00 saatleri arasında mesai yapmaktadır. Hafta sonunda ise cumartesi ve pazar günlerinde kapalıdır. Ancak son günlerde gündemde olan bedelli askerlik başvuruları nedeniyle askerlik şubeleri, hafta sonu ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda da açıktı.

Resmi açıklama yapıldı
Milli Savunma Bakanlığının (MSB) Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Askerlik şubeleri 27, 28 ve 29 Ekim 2018 tarihlerinde hizmet vermeye devam edecektir." ifadesine yer verildi. Bedelli askerlik başvurusunda son tarih olan 3 Kasım öncesi yığılmaları önlemek amacıyla bu kararın alındığı öğrenildi. Asker Alma Dairesi Başkanlığı, Millî Savunma Bakanlığı Bakanlıklar ANKARA / TÜRKİYE adresinde bulunmaktadır. Ayrıca +90 312 402 6100 numaralı telefonla da ulaşabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri