5 farkı 10 saniyede bulabilecek kadar keskin gözlere sahip misiniz ? Öğrenmenin tam zamanı!

Meydan okumaya hazır mısın? Farkı Bul oyununu oynayın ve ayrıntılar için gözünüzü test edin. Birbirinin aynısı gibi görünen iki görüntü arasındaki farkın ne kadar büyük olduğunu görün.

Vedat Baykal - Gözlem becerilerinizi test etmeye ve iki resim arasındaki farkı bulmaya hazır mısınız? Bu oyunda kumdan kale yapan iki çocuğun resimleri arasındaki 5 farkı bulmak için 10 saniyeniz var. Yapmak zorundayım. Düşünme şapkanızı takın ve farklılıkları ne kadar çabuk fark edebildiğinize şaşırın. sence bu talebi karşılayabilecek misin?

Hadi meydan okuyalım!

10 saniyede kumdan kaleler inşa eden çocukları gösteren bu 2 fotoğraf arasındaki 5 farkı bulabilecek misiniz? O zaman bu eğlenceli mücadeleye katılın! Hem eğlenceli hem de zorlu!Kolay bir görev gibi görünebilir, ancak göründüğünden daha zor olduğunu görünce şaşırabilirsiniz. Meydan okumayı kabul edin ve 5 farklılığın tümünü anında tespit edip edemeyeceğinizi görün.

Farkı Bul, özellikle 2 fotoğraf arasındaki 5 farkı 10 saniye veya daha kısa sürede bulmanız gerektiğinde zor bir oyun olabilir. Oyuncular, farklılıkları başarılı bir şekilde tespit etmek için iki görüntüyü konsantre etmeli ve dikkatlice gözlemlemelidir. Kumdan kaleler yapan çocukların iki resmine bakmak için zaman ayırın ve onları ayırt edin. Her görüntüdeki nesnelerin rengine, boyutuna ve konumuna dikkat edin. 5 farkı ne kadar hızlı bulursanız, puanınız o kadar yüksek olur.

ÇÖZÜM

2 çocuğun 10 saniyede kumdan kale yaptığı fotoğraftaki 5 farkı bulan kişiyi tebrik ederiz. 5 farkı bulamıyorsanız merak etmeyin 5'in hepsini gösteren resme bakarak cevabı bulabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri