10 saniyede 7 farkı belirleyerek gözlerinizin keskinliğini test edin!

Parkta oynayan iki çocuk arasında 7 fark vardır. 10 Saniyede Tüm Farkları Bulabilecek Misiniz? Hemen Deneyin!

Farkları Bul, gözlem becerilerini geliştirmek için en popüler çevrimiçi oyunlardan biridir. Fark oyununun temel önermesi, aynı görünen ancak farklılıkları olan iki özdeş görüntü olmasıdır. Senin görevin iki resim arasındaki farkları bulmak.

Beyni ve gözleri uyardığı, beyne iyi bir egzersiz sağladığı ve konsantrasyonu ve zihinsel uyanıklığı geliştirdiği için beyin sağlığını geliştirmenin harika bir yoludur. Oyun, bir zaman sınırı eklenerek daha rekabetçi hale getirilir. Eğlenceli, beyin geliştirici bir oyun arıyorsanız, doğru yere geldiniz. Hadi başlayalım.

İki resim arasındaki farkları görebiliyor musunuz?

Yukarıdaki resimde, parkta evcil hayvanlarıyla oynayan çocuklar gösterilmektedir. İlk bakışta, iki resim neredeyse aynı görünüyor. Ancak daha yakından bakıldığında, iki görüntünün çok da benzer olmadığı ortaya çıkıyor. Aralarında 7 fark var. Buradaki zorluk, iki görüntü arasındaki 7 farkı 10 saniye içinde bulmaktır. Bazı farklılıkları fark etmek kolaydır ve bazılarını bulmak zordur.

Gizli bir fark buldunuz?

Resimleri dikkatlice inceleyin ve fark ettiğiniz farklılıkları not edin. Çalışmalar, bu tür faaliyetlere katılmanın beynin konsantrasyon ve hafızadan sorumlu bölgelerini uyardığını göstermiştir. Bu nedenle, bu aktiviteleri düzenli olarak uygularsanız, konsantrasyonunuzu geliştirecek ve hafızanızı geliştireceksiniz. Şu ana kadar kaç fark gördünüz?

CEVAPLAR

Zaman doldu. Süre dolmadan kaç kişi tüm hataları bulabilir? Tüm farklılıkları bulmayı başaran tüm okuyucuları tebrik ederiz. Hâlâ arama yapıyorsanız, şimdi aramayı bırakın ve aşağıda verilen çözümleri göz önünde bulundurun.

Bu fark mücadelesinde, 10 saniyelik bir zaman sınırı içinde 7 fark bulmanız gerekir. İşte farklılıklar:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Zekasına güvenen gelsin koşun: 7 saniyede bu testi çözebilecek misiniz?
Bir dahi olduğunuzdan emin misiniz?
İnsanların %98'i iki gemi arasındaki 3 farkı bulamadı!

Yaşam Haberleri