Yüz Yıllık Mucize 11. bölüm fragmanı yayınlandı

Star TV'nin Perşembe akşamları ekran karşısına gelen dizisi Yüz Yıllık Mucize'nin fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm tanıtımında Harika ile Cem evleniyor.

Necdet Oktay Apaydın- Star TV'nin Perşembe akşamları yayınlanan dizisi Yüz Yıllık Mucize'de bu akşam yayınlanacak 01 Haziran 2023 11. bölümünde Harika ile Cem evlenecek. Kemal ise bu evliliğe engel olmak için çabalayacak. Peki dizinin son bölümünde ne olmuştu? Yüz Yıllık Mucize 11. bölümünde neler olacak? Kemal bu evliliği engelleyemeyi başaracak mı? Tüm ayrıntılarıyla haberimizde..

Yüz Yıllık Mucize 11. bölüm fragmanı yayınlandı

Yüz Yıllık Mucize 11. bölüm fragmanında Harika artık Kemal'in kim olduğunu öğrenir. Halasının kocası olduğunu ve Ali Tahir olduğu gerçeğiyle Harika yıkılmıştır. Turgut'a yeni kimlik hazırlamasını söyler. Süreyya ile Kemal'in yakın konuşmalarına şahit olan Harika duruma epey içerlenir. Ne yapacağını bilemez. Harika bu sırada hem köşkü kurtarmak için Cem ile evlenmeye mecbur kalır. Evleneceği gün Kemal, Harika'ya bir mektup yazar. Mektubu farkedip okumaya başlayan Harika ise gözyaşlarına hakim olamaz. Canan yine atağa geçmiştir ve Turgut'u kaçırıp bir iğne saplar. Kemal'e bu durumu haber vermek için giden Canan gösterdiği video ile Kemal'i adeta panik yapmasına sebep olur.Fragmanın sonunda ise beklenmedik bir misafir, tam nikah kıyılacağı esnada gelir ve bu misafir'in yıllardır görüşmediği annesi Nihan'dır.

Yüz Yıllık Mucize 10. bölümde neler olmuştu?

Canan tarafından esir alınan Kemal, Turgut’a Harika’yı emanet etmiştir ama Turgut’un ona ihanet edebileceği ihtimalini hesaba katmaz. Harika ise Turgut’la eve doğru yola çıktığında Süreyya’nın başının dertte olduğunu öğrenir ve halasının yardımına koşar. Süreyya, Eşref’in mezarının boş olduğunu gördükten sonra kendine gelemez. Canan, Kemal’i Amerika’ya götürmek için hazırlıklarını tamamlarken, Turgut da Harika’nın yanında kalmanın bir yolunu bularak onu kontrol altında tutmaktadır. Müzeyyen, Süreyya için çok endişelidir. Harika ise Kemal’in aniden ortadan kaybolmasından şüphelenince onun izini sürmeye karar verir ve rastladıkları onu dehşete düşürür.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Videolar Haberleri