Yüz Yıllık Mucize 10. bölüm fragmanı yayınlandı

Star TV'in Perşembe akşamları izleyenleri ekrana kilitleyen dizisi Yüz Yıllık Mucize'de bu hafta yayınlanacak 10. bölümünde neler olacak? Detaylar haberimizde..

Necdet Oktay Apaydın- Star TV'in Perşembe akşamları yayınlanan Yüz Yıllık Mucize pek çok izleyici kitlesini ekrana kilitleyen bir dizidir. Peki bu akşam 10. bölümü ile ekranlara gelecek olan dizinin fragmanında neler oluyor? Harika gerçekten Turgut tarafından vurulacak mı? Yüz Yıllık Mucize dizisinin son bölümünde neler olmuştu? Tüm detaylar haberimizde..

Yüz Yıllık Mucize 10. bölüm fragmanı yayınlandı

Başrollerini Ebru Şahin ve Birkan Sokullu'nun paylaştığı dizinin 10. bölüm tanıtımında Turgut, Harika'nın arkasından silah çeker ve havaya ateş eder. O sırada Canan tarafından kaçırılan Kemal ne yapacağını bilemez ve köşeye sıkışmıştır. Kemal'den DNA örneği alan ekipler test için Kemal'i güvenlikli bir araç ile Amerika'ya götürmek için yola koyulurlar. Canan, Kemal'i zorla video çekmek isterler ve baştan sona Kemal tüm hayatını ve bilinmeyenleri anlatır. Harika'yı da kaçıran Canan hem bir yandan Kemal'i Harika'dan vurmaya çalışırlar. İkiliyi kaçıranlar Kemal'in videosunu Harika'ya izletir ve Harika hayatının şokunu yaşar. Bir yandan Süreyya ise yaşadıklarını anlattığı psikiyatrist'e gitmesiyle akıl hastanesine kapatılması bir olur. Delirdiğinin düşünen Süreyya'nın ailesi de bu duruma oldukça üzülür.


Yüz Yıllık Mucize son bölümünde neler olmuştu?

Harika’nın doğum gününde annesinden gelen çiçek evde büyük bir yankı uyandırır. Kemal’in bu konuda parmağı olduğundan şüphelenen Süreyya, onunla hesaplaşır ancak Kemal’in bir sırrına daha ortak olduğunu öğrenince dehşete düşer. Herkesten uzaklaşan Kemal ve Harika çok güzel bir gün geçirip aşklarını tazelerler. Zeren’in ise annesinin Harika’ya yolladığı çiçek konusunda kafası çok karışıktır ve Cem’den yardım ister. Bu, onları daha da yakınlaştırır. Seray, Efe’ye hissettiklerini Aysel ve Miray’dan saklayamaz. Canan, Turgut’u köşeye sıkıştırmıştır. İşler, her ikisi için de zorlaşır. Adnan ise konakla ilgili beklenmedik bir hamlede bulunur. Canan, hesabını kapamak üzere Kemal’i bulunduğu yere getirir ve ona kim olduğunu açıklar. Dizinin son bölümünü startv.com.tr adresinden diziler kategorisine tıklayarak izleyebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Videolar Haberleri