Yürek Çıkmazı 25. bölüm fragmanı yayınlandı

Trt1'in Salı akşamlarını izleyenleri ekrana kilitleyen dizisi Yürek Çıkmazı'nda bu hafta yayınlanacak bölümünde neler olacak? Detaylar haberimizde..

Necdet Oktay Apaydın- Trt1'in Salı akşamları yayınlanan dizisi Yürek Çıkmazı pek çok izleyici kitlesini ekrana kilitliyor. Peki Yürek Çıkmazı 25. bölüm fragmanında neler oluyor? Yürek Çıkmazı dizisinin son bölümünde neler oldu? Detaylar haberimizde..

Yürek Çıkmazı 25. bölüm fragmanı yayınlandı

Halil ve Zeynep herşeyi bir kenara bırakıp yeniden başlamaya karar verirler. Feride Solmaz Turalı'nın mezarını ziyaret eder. Yılmaz'ın gizli sırrı ortaya çıkar ve Solmaz ile ilgili gerçek kısa sürede anlaşılır.

Yürek Çıkmazı 24. bölümde neler olmuştu?

Baba evinden ayrılan Birsen hayatının en mutlu günlerini yaşıyordur. Ama Yılmaz onu mutsuz etmek için elinden gelen yapacaktır. Dündar’a çalışmaya başlayan Caner, Halil hakkında gerçekleri öğrenmek için Yılmaz’a gider, özellikle de Salkım Göreli’nin kim olduğunu öğrenmek istiyordur. Birsen’i işten kovarsan bildiklerimi anlatırım der. Halil içine çekildiği tuzağın farkındadır, Dündar’a gittiğinde onu bekleyen silahlı adamlar olduğunu görür. Halil bu meseleyi çözemezse Zeynep’in hayatı tehlikeye girecektir. Canı pahasına koruyacaktır Zeynep’i. Yılmaz’ın akıl sağlığı günden güne bozulmaya başlar. Yalnız kalmıştır ve ihanete uğradığını düşünmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Videolar Haberleri