Yalı Çapkını 36. bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı

Cuma akşamları Türkiye'yi ekrana kilitleyen sevilen dizi Yalı Çapkını 36. bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni fragmanda Seyran, Antep'e gidiyor.

Hüsamettin Ozan Aslan- Star TV'nin Cuma akşamları yayınlanan dizisi Yalı Çapkını'nda heyecanla beklenen sezon finali 36. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölüm tanıtımında Ferit, havalimanında aldığı mektup ile kahrolmuştur. Peki Ferit ne yapacak? Seyran'ın peşinden mi gidecek? Yoksa Seyran'dan tamamen mi vazgeçecektir? Dizinin 36. bölüm sezon finali fragmanında Seyran nereye gidecek? Valizini toplayıp evden kaçan Seyran'ı babası ve Tarık bulabilecek mi? İşte Yalı Çapkını 36. bölüm sezon finali fragmanının tüm detayları..

Yalı Çapkını 36. bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı

Yalı Çapkını 36. bölüm sezon finali fragmanında Ferit, havaalanında Seyran'ı beklerken bir çocuk tarafından eline bir mektup bırakılır. Mektubu okuyan Ferit adeta kahrolmuştur. Sonrasında havaalanından tam ayrılacağı sırada babası gelir. Ferit ile babası tartışmaya başlar. Seyran'ı ölüm pahasına da olsa bırakmayacağını söyler. Seyran'ın evinde pusu kuran Ferit, Seyran'a ulaşmanın yollarını arar. O sırada Halis Ağa'nın ayaklarına kapanan oğlu Orhan, Halis Ağa'ya yalvarır ve ayaklarına kapanır. Ferit'in Seyran'dan ayrılmayacağını söyleyen Orhan bu işin orta yolunu bulunmasını isterken Halis Ağa ise işleri iyice yokuşa sürerek Ferit'i adamlarına yakalattırıp depoya kapatır. Seyran'a yapılanları Ferit'in yaşaması da Ferit'i ailesinden iyice uzaklaştırır. Seyran, baba ocağına yani Gaziantep'e geri dönmüştür. Hattuç ile konakta olan Seyran, kapısında Tarık ve adamları da beklemektedir. Ferit ise Seyran'ın Gaziantep'de olduğunu öğrenir ve yanına gitmenin yollarını arar. Ferit, Seyran'a gizli bir mesaj ile eve baklava yollar. Seyran ise bu mesajı alıp ilk bölümde tanıştıkları baklavacının yolunu tutar. Ferit'in o baklavacıda çalıştığını gören Seyran ne yapacak merak konusu..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Çöp Adam 24. bölüm fragmanı yayınlandı
Kızılcık Şerbeti sezon finali fragmanı yayınlandı
Yasak Elma final bölümü 2. fragmanı yayınlandı

Videolar Haberleri