Yalı Çapkını 34. bölüm fragmanı yayınlandı

Star TV'nin Cuma akşamları yayınlanan sevilen dizisi Yalı Çapkını zengin oyuncu kadrosuyla ilgiyle takip ediliyor. Peki Yalı Çapkını 34. bölüm fragmanında neler oluyor? Yalı Çapkını dizisinin son bölümünde neler oldu? Detaylar haberimizde..

Necdet Oktay Apaydın- Star TV'nin Cuma akşamları yayınlanan ve ilgiyle izleyenleri ekrana kilitleyen dizisi Yalı Çapkını'nın bu cuma günü ekrana gelecek bölümünün fragmanı yayınlandı. Peki Yalı Çapkını 34. bölüm fragmanında neler oluyor? Seyran ile Ferit artık aralarındaki sorunları çözecek mi? Yalı Çapkını dizisinin son bölümünde neler oldu? Dizi ile ilgili tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Yalı Çapkını 34. bölüm fragmanı

Yalı Çapkını dizisinin Cuma akşamı yayınlanacak bölümünde Korhan ailesi, yalının en büyük oğulları Fuat'ın ölümüyle yıkılır. Dizinin yeni bölüm tanıtımında Ferit yerle bir olmuş vaziyetteyken Seyran'ın Ferit'e destek olduğu görülür. Seyran'ın artık Ferit'e aşkını ilan etmesi artık ikilinin arasındakiler düzelmek için çabalayacağı görülürken bu durumdan rahatsız olan Pelin ise Seyran ile buluşur ve Seyran'ı alenen tehdit eder. Bunun altında kalmayacak olan Seyran ise Pelin'e "ben o hatayı bir kere yaptım" demesi fragmana adeta damga vuruyor. Ferit'i toparlamak için yalıya gelen Seyran'ın Ferit'e söylediği "ben bu eli bir daha bırakmayacağım" sözü birçok sorunlarını çözmek için çabalayacaklarını gösteriyor.

Son bölümünde neler olmuştu?

Seyran ve Suna’yı düğünden kaçıran Ferit ve Abidin gidilecek en güvenli yeri bulmaya çalışmaktadır. Seyran’la Suna ise korksalar da yollarından geri dönmemekte kararlıdırlar. Saffet Ağa ve Kazım Ağa topluca Korhanlar’dan hesap sormaya yalıya gelirler. Esme, Kazım’a beklenmedik bir çıkış yapar. Yalıdaki herkes Ferit, Seyran ve Suna’yı bulmak için el ele verir. Fuat ise Asuman’la beraber Ferit’e destek olmak için harekete geçer. Tarık, herkesin olduğu gibi Fuat’ın da ensesindedir. Yalıya gelen haber ise her şeyi değiştirir ve Fuat ile Asuman kaza yaparlar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Videolar Haberleri