Veda Mektubu 12. bölüm fragmanı yayınlandı

Kanal D'nin Pazartesi akşamları yayınlanan ilgiyle izlenen dizisi Veda Mektubu'nda 12. bölüm neler olacak? Son bölümde neler oluştu? İşte Veda Mektubu dizisinin 12. bölüm fragmanı..

Necdet Oktay Apaydın- Kanal D'nin Pazartesi akşamları yayınlanan ve izleyicileri ekran başına kitleyen dizisi Veda Mektubu'nda 12. bölüm neler olacak? Aslı bebeğini mi kaybedecek? Bir yandan Alanur ve Ziya arasındaki gerginlik sürecek mi? Veda Mektubu dizisinin 12. bölümünün tüm detaylarını haberimizde derledik.

Veda Mektubu 12 bölüm fragmanı

Veda Mektubu 12. bölüm fragmanında Mehmet, babası Ziya ile Aslı'nın annesi Alanur arasındaki maziyi öğrenir. Aslı'nın her şeyden haberi olduğunu ve kendisinden sır sakladığını anlayan Mehmet küplere biner. Öte yandan Ziya ile Alanur arasındaki samimiyet her geçen gün artar. Mehmet'i kaybetme eşiğine gelen Aslı ise ne yapacağını bilemez. Aslı, yaşananları konuşmak için Mehmet ile randevulaşır. Evden çıkıp Mehmet'in yanına giderken Aslı'ya bir araba çarpar. Hızla gelen araba onu yola fırlatır. Alanur, Ziya ve Seher üçgeninde ise savaş giderek şiddetlenir.

Veda Mektubu son bölümünde neler olmuştu?

Veda Mektubu'nun 15 Mayıs Pazartesi günü yayınlanan 11. bölümünde Hatice, Alanur ve Ziya ilişkisini Mehmet'e söylüyor. Ziya'nın geçirdiği kalp kriziyle Karlı ailesi derinden sarsılır. Durumu öğrenen Aslı, her şeye rağmen Mehmet’in yanında olmak ister ama karşılaştığı tavır düşündüğü gibi olmayacaktır. Çünkü Mehmet’in aklında babasının ona anlatmaya çalıştığı şey vardır. Seher, Ziya’nın yanında kalıp ona destek olmaya çalışırken karşısında Alanur’u bulur. Ama bu seferki çarpışmalarında ikisinin de yüreklerinde aynı dert vardır; sevdikleri adam yaşayacak mı? Aslı ve Mehmet bir süre ayrı kalırlar ama kalpleri hala birbirleri için çarptığını fark edince süreci birlikte aşmaya karar veriler. Bebeklerinin kalp atışlarını duyduklarında ise sanki aşkları tazelenmiş gibi olur. İkisi birbirine emekler gibi, küçük adımlarla yaklaşırken Mehmet’in sürpriziyle aşklarına yeni bir katman eklenir. Ama güzel geçen günlere rağmen Mehmet’in aklındaki soru silinmemiştir. Babası ona ne söyleyecektir? Dizinin son bölümünü Kanal D'nin resmi web sitesi üzerinden izleyebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Videolar Haberleri