Üç Kız Kardeş 52. bölüm fragmanı yayınlandı

Kanal D ekranlarında ekranlarında Salı akşamları yayınlanan dizisi Üç Kız Kardeş'in 52. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Üç Kız Kardeş 52. bölümde neler olacak?

Hüsamettin Ozan Aslan- Kanal D ekranlarında Salı akşamları yayınlanan dizisi Üç Kız Kardeş 52. bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamları seyircisini ekrana kilitleyen dizisi Üç Kız Kardeş'in 52. bölüm fragmanında neler anlatılıyor? Yeni bölüm tanıtımında Türkan, kızı olduğunu öğrenir ve adını Somer'e söyler. Acaba Türkan kızına ne isim verecek? Peki sonrasında neler olacak? İşte Üç Kız Kardeş 52. bölüm fragmanı..

Üç Kız Kardeş 52. bölüm fragmanı yayınlandı

Somer, Türkan'ın etrafından bir türlü ayrılmaz ve ondan affetmesi için yalvarır. Türkan ise Somer'in bu ısrarı karşısında kayıtsız kalmayacaktır. Nesrin ve Sadık çocuklarının teker teker ellerinden kayıp gitmesini seyrederken Kartal ise Türkan'a karşı bir şeyler hissettiğini artık tam olarak anlayacaktır. Rüçhan, erkek torunu olmayacağının hayal kırıklığını yaşar. Bu sırada Türkan, kızlarının adını Defne koyacaklardır. Mustafa, Derya'dan okulu bırakmasını ister. Dönüş ise evlatlık artık öğrenmiştir ve Türkan'ın desteğine ihtiyaç duyar. Dönüş, gerçek ailesini peşine düşer. Türkan kızının adını Defne koymaya karar verir ve Somer'i hemen affetmeyeceğini söylüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Yürek Çıkmazı 27. bölüm fragmanı yayınlandı
Kızılcık Şerbeti sezon finali fragmanı yayınlandı
Sen İnandır filminin ilk fragmanı yayınlandı

Videolar Haberleri