Metrobüste eski mahkum kadını tehdit etti!

Metrobüste yüksek sesle müzik dinleyen adam, "Sesini kıs" diyen kadın yolcunun üzerine yürüyüp tehdit etti: "Cezaevinden yeni çıktım, babama acımamışım, sana hiç acımam."

İstanbul'da metrobüse binen bir kişi kaosa neden oldu. Metrobüsteki diğer yolcular, tartışan tarafları sakinleştirmekte güçlü çekti.

YÜKSEK SESLE MÜZİK DİNLEDİĞİ İÇİN UYARILDI

Erkek yolcu, yüksek sesli müzik dinlediği için bir yolcu tarafından uyarıldı. Kişi müziği kapatmayacaklarını söyleyerek kendisinden şikayetçi olan kadının yanına yürüdü. Yaşananlar bir yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı.

"KENDİ BABAMA ACIMAMIŞIM, SANA HİÇ ACIMAM"

Olay, öğle saatlerinde İstanbul Söğütlüçeşme metro istasyonunda meydana geldi. Anlaşılan erkek yolcu telefonunda yüksek sesli müzik dinliyordu. Sonra bir yolcu sesin çok yüksek olduğunu düşündü ve o kişiden müziği kısmasını istedi.

Adam, kadının uyarısına şu karşılığı verdi: "Müziğin son sesini dinleyeceğim. Haydi karış karışabiliyorsan. Ağzını aç dua et... Bak cezaevinden yeni çıkmışım benim başımı belaya sokma. Tekrardan Geri dönmeye hiç niyetim yok, çok kötü. Babama üzülmedim, sana hiç üzülmem” dedi.

YOLCULAR ARAYA GİRDİ

Bu sözler üzerine erkek yolcu ile tartışan kadının "Geri zekalı" demesi üzerine gerilim daha da arttı. Şahıs, sözlere karşılık öfkelenerek "Konuşma lan! Baban geri zekalı" diyerek kadın üzerine yürüdü. Bu sırada da diğer yolcular araya girerek, tarafların karşılıklı sözlü atışmaları sona erdirmeye çalıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Freddie Mercury'in yapay zeka ile "Yalancı Bahar" performansı
Bakıcısıyla ayrı düşen maymunun tekrar bir araya geldiklerinde yaşadığı heyecan kameralara böyle yansıdı!
Kısmet 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Videolar Haberleri