Marmaray’a binen sokak köpeği ile yolcunun samimi halleri yüzleri gülümsetti!

İstanbul’da Marmaray’a binen bir sokak köpeği ile aynı araca binen yolcu arasında yaşanan eğlenceli anlar kameralara yansıdı….

Megakent İstanbul’da özellikle mesai saatlerinde yaşanan kalabalık ve tartışmaları ile bilinen toplu taşıma araçları zaman zaman yüzleri gülümseten görüntülere de sahne oluyor. Marmaray’da bir yolcu ile köpeğin samimi anları sosyal medyada viral oldu…

Kadın yolcu, araca nasıl bindiği bilinmeyen bir sokak köpeğini sevmeye başladı. Köpeğe daha yakın olmak için Marmaray’ın zeminine oturan kadın, dakikalarca hayvanla ilgilendi.

Kadın yolcunun ilgisini karşılıksız bırakmayan köpek de kollarını kadına doğru açarak onun kendisini sevmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Marmaray’ın içinde yaşanan eğlence dolu anlar diğer yolcuların da dikkatini çekti. Birçok yolcu o anları cep telefonu kameraları ile kaydederken bir vatandaş o görüntüleri sosyal medyada yayınladı.

Görüntüler kısa sürede binlerce kişi tarafından izlenerek viral oldu ve günün en çok seyredilen içeriklerinden biri haline geldi.

İşte Marmaray’da yaşanan sıcak görüntüler:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Beylikdüzü'nde yangın paniği: Yoğun siyah dumanlar tedirgin etti
Haliç Köprüsü'nde hareketli dakikalar: Korkuluklara çıktı, intihara kalkıştı
Adıyaman'da uyuşturucu operasyonu: 12 kişi gözaltına alındı

Videolar Haberleri