Güzel Günler dizisinin 23. bölüm fragmanı yayınlandı

Show TV'nin pazar akşamları sevilen dizisi Güzel Günler'in 23. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Altan'ın kınası yapılıyor.
Hüsamettin Ozan Aslan- Show TV'nin Pazar akşamları sevilen aile dizisi Güzel Günler'de usta oyuncu kadrosuyla Binnur Kaya, Burak Dakak, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Yıldıray Şahinler gibi oyuncuların yer aldığı dizi bu akşam yayınlanacak. Peki bu akşam yayınlanacak 23. bölümde neler olacak? Detaylar haberimizde..

Güzel Günler 23. bölüm fragmanı

Show TV'nin pazar akşamları sevilen aile dizisi Güzel Günler'de usta oyuncu kadrosuyla Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar ve Burak Dakak'ın yer aldığı dizide bu akşam yayınlanacak 23. bölüm fragmanında Altan'ın kınası yapılıyor. Altan'ın kınasını fırsat bile damat tarafı ise bekarlığa veda partisi yapıyor. Erkeklerin parti yapacağını duyan gelin ve arkadaşlarının içine kurt düşer. Fragmanın sonunda ise Feyyaz, Füsun'a aşkını ilan eder.

Son bölümde neler olmuştu

Güzel Günler'in 22. bölümünde kafede çıkan yangın sonrası Mihran her şeyi göze alarak Selma ve Leylem'i eve getirir. Bu durumu hoş karşılamayan Saliha, dönüşü olmayan bir adım atar. Bu sırada Füsun'un sevdasını fark eden Hakim, duruma el atar ve Kıymet'e nasıl söyleyeceğinin derdine düşer. Aleyna'nın bitmeyen istekleri ailenin sabrını sınarken, Feyyaz ayrılık kararı alır. Selma ve Leylim'in eve gelmesiyle yangının nasıl çıktığı çözüme kavuşur ve yılların sırrı ortaya çıkar.

Güzel Günler dizisinin son bölümünü izlemek için Show TV'nin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Videolar Haberleri