Gelsin Hayat Bildiği Gibi final bölümü fragmanı yayınlandı

Show TV'in Perşembe akşamlarını izleyenleri ekrana kilitleyen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi'de bu hafta yayınlanacak final bölümünde neler olacak? Detaylar haberimizde..

Hüsamettin Ozan Aslan- Show TV'in Perşembe akşamlarını izleyenleri ekrana kilitleyen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi pek çok izleyici kitlesini ekrana kilitleyen bir dizidir. Peki ekranlara bu akşam veda edecek olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi final bölüm fragmanında neler oluyor? Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin son bölümünde neler olmuştu? Tüm detaylar haberimizde..


Gelsin Hayat Bildiği Gibi final bölümü fragmanı yayınlandı

Songül hastanede polislerin Sadi'yi yakalamasıyla Sadi'nin kelepçelerini çıkartmalarını ister ve kelepçelerden kurutulup evlerine giderler. Sadi üzerine atılan suçtan kurtulmuştur. Evlerine gittikleri sırada Songül eşine bir sürpriz yapar ve hamile olduğunu söyler. Fragmanda Asuman ile Derya buluşur ve Asuman bıçak çekerek Neslihan'ın korkutur. Sadi ise Songül'e hiç beklemediği anda bir sürpriz yapmak için planlar yapar. Songül, operasyon için gittiği otoparkta Servet'i yakaladığını düşünürken bir anda aracın içinden Sadi çıkar. Sadi, Songül'ün önünde dizlerinin üzerine çöker ve bir yüzük uzatır. Sadi'nin "Benimle sonsuzluğa var mısın?" sözü romantik anlara sahne olur. Songül'de Sadi'nin önüne dizlerinin üzerine çöker ve "Sonsuzluğu ne kadar uzatabilirsek o kadar uzatalım" der. Sadi ve Songül çiftinin bu duygusal anları final bölümünde neler olacağı heyecanla bekleniyor.


Gelsin Hayat Bildiği Gibi 40. bölümde neler olmuştu?

Sadi'yi tüm emniyet ekibi her yerde aramaktadır. Sadi oğlunun hayatını kurtarmak için ameliyat masasına yatar. Asuman yeğeni Mert'in hayatını umursamadan yaptığı hatayla Sadi'yi zor durumda bırakır. Songül görevinden istifa etse de Sadi'ye atılan iftiradan kurtarmak ısrarcıdır. Olay yerinde Berkay'ın olduğunu fark eden Songül Berkay'ın peşine düşer ve onu takip eder. Sadi son kez 12-B sınıfına gider ve öğrencileriyle vedalaşır. Dizinin 40. bölümünü showtv.com adresinden izleyebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Videolar Haberleri