Çağla Şikel'in karanlık meditasyonuna ünlü komedyenden ti'ye alan yorum! "Zenginlerin meditasyon yöntemi"

Ünlü manken Çağla Şikel'in sosyal medyada gündem olan karanlıktaki meditasyonuna komedyen Yasemin Sakallıoğlu'ndan ilginç bir video geldi. Sakallıoğlu'nun tiye aldığı videosuna Şikel'den yanıt gecikmedi.


Geçtiğimiz yaz ayından buz dolu bir fıçıya girerek gündem yaratan Çağla Şikel, dün ise karanlıkta kalarak inzivaya çekildikten sonra aydınlığa kavuştuğu anlarını paylaştı. Çağla Şikel, karanlıktaki deneyimine 2500 TL ödediğini belirtmesinin üzerine ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu'nun radarına girmiş oldu.


"Zenginlerin meditasyon yöntemleri"

Başarılı komedyen Yasemin Sakallıoğlu, Çağla Şikel'in karanlıktaki meditasyonu ele alarak çektiği bir video ile sosyal medya kullanıcılarına kahkaha attırdı. Sakallıoğlu, Şikel'in yayınladığı inzivayı tiye alarak "Zenginlerin meditasyon yöntemleri" isimli videosu gündem oldu.


Sakallıoğlu'nun çektiği videoda gardrobun içerisine girerek karanlıktaki inzivayı ele aldı. Video binlerce beğeni ve yorum alırken güzel sunucudan da "Zenginlerin meditasyon yöntemleri" videosuna yanıt gecikmedi.


Çağla'dan Yasemin'e yanıt gecikmedi

Çağla Şikel, gündem olan karanlıktaki "Zenginlerin meditasyon yöntemleri" videosunu izledikten sonra Yasemin Sakallıoğlu'nun videosuna kayıtsız kalamadı ve gönderiye yorum yaptı. Şikel o paylaşıma; "Çok tatlısın yaa izlerken evde kendimi koltuğa fırlattım" sözleriyle yanıt vermiş oldu.


İşte Yasemin Sakallıoğlu'nun gülme krizine sokan "Zenginlerin meditasyon yöntemleri" videosu..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Borsa güne yükselişle başladı: İşte en çok kazandıran ve kaybettiren sektör
Ayten Gökçer hayatını kaybetti
14 Mayıs 2024 güncel piyasalardaki son durum, döviz kuru güne nasıl başladı, Dolar, euro, gram altın ve çeyrek altın kaç TL?

Videolar Haberleri