Airbnb'de tatil yapmayı düşünenler 2 kez düşünsün...

ABD'de iki genç kız Airbnb'deki evlerini gördüklerinde şok oldular. Evin tünellerini, gözetleme deliklerini ve gizli odalarını sosyal medyada yayınlayınca viral oldular.

Tierra Burris ve Scarlet Wolf, Airbnb'de kiralık evleriyle viral oldu. Genç kadınlar Portland, Oregon'da kiraladıkları eve geldiklerinde son derece garip durumlarla karşılaştılar. İkili öncelikle adresin kendilerine yanlış verildiğini söyledi: “İlk şey… Buraya geldik, bize doğru adresi vermediler. Bize olmayan bir yerin adresini verdiler.” Videoda evin içini hayranlıkla seyrederken evin muhteşem ve güzel olduğunu söylemeleri 5 milyon izlenme sayısına ulaşsa da yaşadıkları gariplikleri listelemeden edemiyorlar. Pencerelerin hiçbirinde panjur olmadığına dikkat çeken Burris, eve ön kapıdan bile giremediklerini, yatak odalarından birine açılan başka bir kapıdan girmeleri gerektiğini söyledi.

Daha sonra izleyicilere evin içine gösteriyorlar: “Bu eve giden garip tüneller, delikler ve yollar var.” Daha sonra da bir dizi gizli dolabı, gözetleme deliğini ve tüneli takipçilerine gösteriyorlar. Özellikle de yatak odasındaki dolapta bulunan deliğe ve gizli odaya dikkat çektiler. İkili, kapanmayan ve dışarıdan kilitleri olan birkaç kapıyı belirledikleri üst kata çıkıyorlar. Ayrıca birkaç dolabın da içinde bulunan gizli tünelleri gösterdiler. Burris ve Wolf evdeki tuhaflıkları sıralarken, beğendikleri özellikleri de belirtmeyi atlamıyorlar: “Zeminler orijinal parke, güzel duş başlıkları falan var.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Binanın en üst katından atladı görenlerin yüreği ağzına geldi!
Damat, gelini evinden almaya güzel bir gösteriyle geldi!
Firari maymun Milli parka teslim edildi!

Videolar Haberleri