Adana'da sıcaktan bunalan çocuklara itfaiyeden beklenmedik sürpriz!

Termometrelerin 40 dereceleri gördüğü Adana'da, bugün sıcaktan bunalan öğrencilere itfaiye erlerinden beklenmedik serinletme sürprizi geldi.

Türkiye'nin her kentinde sıcak havadan dert yanan vatandaşlar sıcakla Haziran ayının ilk haftasında mücadele ederken Adana'da ise termometreler 40 dereceyi aşıyor.


Okulların kapanmasına sayılı günler kala Adana'da eğitim gören öğrenciler sıcaktan bunalırken, tenefüste serinlemeye çalıştıkları sırada itfaiye erlerinden çocuklara beklenmedik bir sürpriz geldi.


Sıcaktan bunalan çocuklara itfaiyeden serinletme sürprizi!

Adana itfaiyesinde görevli olan itfaiye erleri, bir okulda tenefüse çıkan öğrencileri görünce ortaya ilginç anlar yansıdı. Çocuklar itfaiye ekiplerinden yağmur yağdırmasını isteyince, öğrencilerin isteği kayıtsız kalmadı. İtfaiye görevlisi okul bahçesinde çocukların serinlemesi için havaya hortum tutarak çocukların isteğini yerine getirdi.

Yaşanan o anlarda çocukların mutluluğu yüzlerine yansırken, suyun altında öğrenciler serinleyerek Adana'nın kavurucu sıcaklığında kısa süreli serinledi. Öğrencilerin çığlıkları eşliğinde okul bahçesinde gökkuşağı oluştu. Öğrencilerin o anlarına şahit olan öğretmenleri ise itfaiyenin serinletme sürprizini an bean cep telefonu kamerasıyla kaydetti.


İşte öğrencilerin Adana sıcağında serinlediği mutlu anları...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Aziz Yıldırım: Olağan kongre, Fenerbahçe tarihinde demokrasi şöleni olarak yer almalı
Kağıthane'de pitbull dehşeti! Tasmasız gezen hayvan çocuklara saldırdı
Güngören'de zincirleme trafik kazası, bir araç dükkana girdi!

Videolar Haberleri