Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de Kübra Ertürk yarışıyor! Bugün bomba var...

Yılın son haftasında başlayan ve yarın bitecek olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugün Kübra Ertürk mutfağa girecek. Hafta başından bu yana adından söz ettiren güzel yarışmacı yine ses getirecek gibi gözüküyor.

Bu hafta adı yarışacak isimler arasında yer aldıktan sonra büyük bir ilgi ile takip edilen ve güzelliği ile de izleyenleri ekranlara kilitleyen Kübra Ertürk bugün önce alışverişe çıkacak ardından da mutfakta hünerlerini sergileyecek. Pazartesiden beri yorumları, cevapları ve kendine has tavırlarıyla çok konuşulan güzel yarışmacının bugün neler yapacağı da merak konusu. 30 Aralık 2021 Perşembe tarihinde yayınlanacak olan yeni bölümde gözler üzerinde olacak. Giydiği iddialı kıyafetle de ilgi odağı haline gelen Ertürk zaman zaman zor anlar da yaşayacak.



Tahir'e çıkıştı

Bugün yayınlanacak olan bölümün paylaşılan fragmanında yine enerjik davranışlarıyla görülen Kübra Ertürk, rakipleri karşısında pençelerini de çıkarmayı ihmal etmedi. Tahir Salcı'nın kendisine "Gel de yüzünü bir göreyim" sözlerine yanıt olarak "Lütfen benle sizli bizli konuşmayın" yanıtını verdi. Hafta boyunca Deniz Akbaba ile birlikte adından en çok söz ettiren yarışmacı olmayı başaran Ertürk'ün masadaki yemeklere karşı vereceği tepkiler de şimdiden sabırsızlıkla bekleniyor.



Kıyafeti de çok konuşulacak

Üç rakibinin ardından bugün ev sahibi olarak mutfakta hünerlerini göstermek adına kolları sıvayacak Kübra Ertürk'ün ekranlara çıkacağı kıyafet de çok konuşılacak gibi gözüküyor. Bugüne kadar güzelliği ile dikkat çeken yarışmacının tercih ettiği yeşil renk göğüs dekolteli elbise özellikle kadınlar tarafından çok beğenildi.

Kübra Ertürk'ün Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugün giydiği kıyafet;



-








 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kübra Ertürk kimdir?

Pazartesiden itibaren yayınlanmaya başlayan 16. haftada beş gün boyunca ter dökerek 15 bin lirayı kazanmak adına çaba gösterecek güzel yarışmacı hakkında çok sayıda izleyici bilgi edinmek üzere internette araştırmalarda bulundu. Dekolteli elbisesi ile ilgi odağı haline gelen ve Zuhal Topal'ın da övgüyle bahsettiği Ertürk; "Beni övün" şeklinde bir çıkışla haftanın ne kadar eğlenceli ve iddialı geçeceğinin sinyalini verdi. Tahir Şef ile de yaptığı atışmada çetin ceviz olduğunu ortaya koyup gövde gösterisi yaptı. Kendisi 32 yaşında. Aslen Erzincanlı. Galatasaray taraftarı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri