Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 29 Ekim Cuma Canan Kargı kaç puan aldı

TV8'de yayınlanan ve bugün 7'inci haftasını sonlandıracak Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de birinci belirleniyor. Pazartesiden bu yana devam eden mücadelenin ilk gününden son anına kadar gerçekleşecek rekabette kimin galip ayrılacağı merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Günün yarışmacısı Canan Kargı'nın ardından açıklanacak puan durumuyla bir kişi 15 bin lirayı kazanacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 29 Ekim Cuma Canan Kargı kaç puan aldı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Sunuculuk koltuğunda Zuhal Topal'ın oturduğu Yemekteyiz'de bugün yepyeni bir hafta daha tamamlanıyor. Sezon başından bu yana ekranlarda fırtınalar estiren başarılı programda bugün de bir yarışmacı 15 bin liranın sahibi olacak. İlk gün yarışan Raziye Rojda Candar'ın ardından sırasıyla Ali Akbaş, Ali Fuat Çavuşoğlu ve Gönül Çendik kolları sıvayıp mutfakta yemeklerini hazırlayarak puanlarını almıştı. Bugün de sıra geldi Canan Kargı'ya. Hafta başından bu yana yorumları, girdiği tartışmaları ve tepkileri ile adından söz ettirmeyi başaran Canan Hanım'ın kendi gününde elde edeceği puanlar ve ardından açıklanacak sıralama da merak konusu. Sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 29 Ekim Cuma Canan Kargı kaç puan aldı? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Yemekteyiz Canan'ın'ın menüsü

Genç yarışmacının 2.5 saatte yapması gereken 5 çeşit yemek ile katıldığı programdaki menüsü de merak konusuydu. İzleyiciler yarışmadaki tercihleri sofralarına taşımak adına yarışmacıların menülerinden seçim yapabiliyor. Canan'ın menüsü haberimize eklenecek.


 

Yemekteyiz'de kim birinci oldu?

Pazartesi günü başlayan yarışmanın ilk bölümünde Rojda Candar yarıştı. Kendisi günü 23 puanla bitirerek haftaya iyi bir başlangıç yaptı. Ardından ikinci günde sıra Ali Akbaş'taydı. Kendisi iddialıydı ancak 20 puan alabildi ve Rojda Hanım'ı geride bırakamadı. Üçüncü bölümde bu kez Ali Fuat Çavuşığlu yarıştı. Rizeli yarışmmacı 19 puanla kendini son sırada buldu. Dün de Gönül Çendik yarıştı. Aldığı 26 puanla zirveye oturdu. Bugün yarışacak Canan'ın ardından Zuhal Topal puanları açıklayacak. Kendisinin birinci olma ihtimali var ve bunu kullanabilmek adına mutfağa girecek. Yarışmanın kaderini belirleyecek. Birinci yarışmacı haberimize eklenecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri