Zuhal Topal'la Yemekteyiz İsmail Keskin kimdir? Kaç yaşında ve nereli

TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz 19 Kasım 2021 Cuma günü 14'üncü haftasını noktalıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasında bulunan ve final etabı öncesinde puanlarını alarak zorlu maratonu tamamlayacak isim İsmail Keskin oldu. Kendisi hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz İsmail Keskin kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'ın sunuculuk koltuğunda oturduğu Yemekteyiz'de yeni sezonun 14'üncü haftası sonllanıyor. Pazartesiden bu yana devam eden amansız rekabetin son gününde yarışacak isim de belirlendi. Buna göre Onur Özuyanık'ın başlattığı zorlu maratonda perdeyi İsmail Keskin kapatacak ve ardından Zuhal Topal puanları açıklayarak kazanana 15 bin lirayı takdim edecek. Ödülü evine götürmek istyen isimlerden biri olan İsmail Keskin de oldukça iddialı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz İsmail Keskin kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz İsmail kimdir?

Kendi gününde hararetli bir 2.5 saat ve yorum dakikaları geçirecek olan İsmail Keskin yayınlanan fragmanda verdiği cevaplarla getgin bir izlenim ortaya koydu. Özellikle Gaye ve Sİnem Hanım'ın eleştirilerine yüksek perdeden ifadeler kullanan İsmail'in gün sonundaki puanları da merak konusu haline geldi.
24 yaşında

  • 1 yılık evli
  • İstanbul da yaşıyor
  • 2 yıllık aşçılık bölümü mezunu
  • Sunumlara çok önem veriyor
  • Masa düzenine karşı çok hassas
  • Sakin bir yapısı var


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri