Zuhal Topal'la Yemekteyiz 3 Şubat Perşembe puanları | Gioacchino dell'Aquila kaç puan aldı?

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının performanslarını sergilediği zorlu mücadelede bugün Gioacchino dell'Aquila yarışacak ve ardından da puanlarını alacak. İtalyan şeften beklentiler büyük. Peki, Gioacchino dell'Aquila kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 3 Şubat Perşembe puanları haberimizde.

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Pazartesiden cumaya kadar süren lezzet savaşında dördüncü gün ekranlardaki yerini alacak. İzleyicilerin de televizyon başına kilitleneceği zorlu mücadelede herkes gün sonundaki durumu merak ediyor. Bugün marifetlerini kanıtlamak adına boy gösterecek isim Gioacchino dell'Aquila olarak açıklandı. İtalyan şef ülkesi mutfağından sunacağı tatlarla birlikte 15 bin lirayı kazanmak ve evine zaferle dönmek istiyor. Peki, Gioacchino dell'Aquila kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 3 Şubat Perşembe puanları haberimizde.


 

Komposto havası var

Başarılı olabilmek adına mücadele gösterecek olan İtalyan şef bugün zorlu bir mücadele içerisine girecek. Ancak yaptığı yemekler Türk mutfak kültürüne biraz uyumsuz gibi gözüktü. Bir yarışmacı ben bunu kahvaltıda yerim derken diğeri ise komposto tadı aldığını ifade etti.


 

Gioacchino Dell’aquila (3 Şubat Perşembe Yarışmacısı) kimdir?

  • Aslen İtalyan
  • Aşçı
  • 37 yaşında
  • İki yüksek lisansı var
  • Gıda Lojistiği üzerine yüksek lisans bitirdi
  • İtalya’da Gıda kalite kontrol üzerine yüksek lisans yaptı
  • Türkiye de Gastronomi eğitmeni olarka görev aldı


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gioacchino dell'Aquila'nın menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Murat Uzan'ın hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.


Gioacchino dell'Aquila'ya kim kaç puan verdi?

Murat:
Eda:
Ayşegül:
Deniz:







İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri