Zuhal Topal'la Yemekteyiz 11 Ocak puanları | Şengül Meral kaç puan aldı?

TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performansını sergileyeceği zorlu mücadelenin ikinci gününde Şengül Meral yarışacak. İlk günde yaptığı yorumlarla adından söz ettirmeyi başaran genç isim önce alışverişe çıkacak sonrasında da mutfakta marifetlerini ortaya koyacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Şengül Meral kaç puan aldı? Yemekteyiz 11 Ocak puanları haberimizde.

Bu sezon Zuhal Topal ile yoluna devam eden Yemekteyiz'de 19'uncu haftanın ikinci günü başlıyor. Birbirinden hamarat ve bir o kadar da iddialı yarışmacıların performanslarıyla izleyicilerin karşısına çıktığı zorlu maratonda haftaya damgasını vurması beklenen Şengül Meral hünerlerini ortaya koyacak. Dün yaptığı yorumların ardından bugün hazırlayacağı yemek, masası, menüsü ve giyimi büyük önem taşıyor. Beğeni seviyesi çok yüksekte olan rakiplerin yanı sıra Zuhal Topal da puanlarını verecek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Şengül Meral kaç puan aldı? Yemekteyiz 11 Ocak puanları haberimizde.


 

Puan polemiği: 'Sen bizim ekip arkadaşımıza yalancı mı dedin?'

Bugün ekranlara gelecek olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 87. bölümünde yarışacak Şengül Meral'in masasında puan polemiği yaşandı. Can'ın Şengül ile girdiği puan sohbetinin farklı olduğu yönündeki tartışma sonrasında Zuhal Topal olaya dahil oldu. Ekip çalışanına olayı anlattıran Topal, Can'ın tepkisine yönelik olarak; "Sen bizim ekip arkadaşımıza yalancı mı diyorsun?" diye çıkıştı. Can ise 'Evet, yalancı' yanıtını verdi. Bu sözlerin diskalifiye getirip getirmeyeceği merak konusu.


 


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Şengül Meral menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Şengül Meral hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.


Şengül Meral'e kim kaç puan verdi?

Gökhan Miraç Kaçıran:
Ayşe Alan:
Gökhan Miraç Karışan:
Can Özen:
Yeşim Dönmez:
Zuhal Topal:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri