Zuhal Topal'la Sofrada Sevda Gökdemir kimdir? 31 Aralık Perşembe yarışmacı kayınvalidesi

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'da yılın son bölümü başlıyor. Bir sene boyunca hünerlerini sergileyen yarışmacılar, kayınvalideler ve gelinler bugün haftanın dördüncü gününde 2021'e girecek olmanın coşkusunu yaşayacak. Rakibelerini ağırlayacak isim ise Sevda Gökdemir oldu. Kendisiyle ilgili araştırmalar yapılıyor. Zuhal Topal'la Sofrada Sevda Gökdemir kimdir? 31 Aralık Perşembe yarışmacı kayınvalidesini sizler için tanıttık.

Zuhal Topal'la Sofrada 31 Aralık Perşembe yarışmacı kayınvalidesi kimdir? sorusunun cevabı bugünün en çok araştırılan konularından biri oldu. Sebebi ise yeni yıla girmeye saatler kala 2020'nin son kayınvalidesi olarak rakibelerini ve Zuhal Topal'ı ağırlaması. Pazartesiden bu yana ekranlara getirilen maratonun en iddialı kaynanalarından biri olan Sevda Hanım hakkındaki bilgiler de sorgulanarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Sevda Gökdemir kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Sofrada Sevda Gökdemir kimdir?

Pazartesi başlayan yılın son haftasında ilk kayınvalide Nevin Çirmenli'ydi. Gelini Altın ile 15 bin lira ile savaşan Nevin Hanım'ın ardından salı günü Semiha Şanlı ekranlardaydı. Gelini Seda'ya destek veren Semiha Hanım sırasını geçirdikten sonra hafta ortasının yarışmacı kayınvalidesi Suran Şahin oldu. İddialı kaynanadan sonra yılı sonlandıracak bölüme imza atacak isim Sevda Gökdemir olarak açıklandı. İstanbul'da yaşıyor. Gelin adayı Feride'ye çok güveniyor. Gelinin el lezzetini çok beğeniyor
















İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri