Zuhal Topal'la Sofrada Nuray Korkusuz kimdir? - 1 Aralık Salı yarışmacısı

FOX TV'nin sevilerek izlenen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın 487. bölümü ekranlara geliyor. İzeyicilerin karşısına yine lezzet dolu ve bitmeyen eğlence ile çıkacak olan programda yarışacak isim ise Nuray Korkusuz. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 1 Aralık Salı yarışmacısı Nuray Korkusuz kimdir? İşte detaylar... İyi seyirler dileriz.

Televizyon ekranlarında en çok izlenen gelin ve kayınvalide formatlı yemek yarışması olan Zuhal Topal'la Sofrada bugün de yepyeni yarışmacılarıyla izleyicisinin karşısına çıkıyor. Dün yeni haftasıyla zorlu maratonu başlayan programda yarışan ilk isim Maysa Kaya olmuştu. Türkmen gelininin sofrası bir hayli beğenilmişti ve ilk günden çıtayı yüksek tutması da beklentileri yükseltmişti. Bu sebeple bugün yarışacak gelin de en az dünkü rakibi kadar performans göstermeli. BU isim ise Nuray Korkusuz. Güzel gelin hakkındaki araştırmalar da başladı. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 1 Aralık Salı yarışmacısı Nuray Korkusuz kimdir? İşte detaylar... İyi seyirler dileriz.


 

Nuray Korkusuz kimdir?

Bugün hünerlerini sergilemek üzere sofraya girecek olan Nuray Korkusuz 10 yıllık evli. 3 çocuk sahibi. Aslen Safranbolulu. Lezzet tutkunu. En büyük korkusu unutkanlığı ve sakarlığı. Bu sebepten dolayı fragmanda başı ağrıyacak gibi gözüktü. Yemekleri yetiştirmekte zorlanan ve şeker koymayı da unutan genç yarışmacının performansı da merak konusu.







İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri