Zuhal Topal'la Sofrada Nuran Şencan ince kimdir? 10 Aralık Perşembe yarışmacısını tanıyalım

Türkiye'nin en çok izlenen yemek yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'nın dördüncü gününde de heyecan sürüyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasındaki rekabet kayınvalideler arasında da sürüyor. Günün kaynanası Nuran Şencan İnce oldu. Kendisi hakkındaki araştırmalar da başladı. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Nuran Şencan ince kimdir? 10 Aralık Perşembe yarışmacısını tanıyalım..

Zuhal Topal'la Sofrada kaldığı yerden yoluna devam ediyor. Pazartesiden bu yana yaşanan rekabette bugün dördüncü gün. Gelin ve kayınvalideler arasındaki yarışta adım adım finale doğru gidiliyor. Bugün alınacak puanlar da çok büyük önem teşkile diyor. Final öncesindeki son bölümde avantajlı bir puan almak isteyen kaynana ise Nurcan Hanım oldu. İlk günden beri rakibelerine karşı verdiği mücadelede adından söz ettiren deneyimli kayınvalide hakkındaki araştırmalar da başladı. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Nuran Şencan ince kimdir? 10 Aralık Perşembe yarışmacısını tanıyalım.


Zuhal Topal'la Sofrada Nurcan Şencan İnce kimdir?

Programın 500 bölüme giden maratonunda imzasını atacak kayınvalidelerden biri olan Nurcan Şencan İnce hakkındaki bilgiler de öğrenilmek isteniyor. Kendisi Aşçı kökenli. Yugoslav göçmeni. Sessiz, sakin ama sözünün eri.









İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri