Zuhal Topal'la Sofrada 5 Şubat Cuma yarışmacısı | Fatma Türk kimdir?

FOX TV ekranlarında sevilerek izlenen Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni haftası da sona eriyor. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerin arasında bugün bir takım 15 bin lirayı kazanacak. Yemeklerini yapmak üzere mutfağa girecek gelin ise Fatma Türk oldu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 5 Şubat Cuma yarışmacısı Fatma Türk kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Sofrada'nın pazartesi günü başlayan yeni haftasına bugün nokta konuluyor. Dört gün boyunca ortaya konulan performansların ardından bugün mutfağa girerek hünerlerini sergileyecek isim de belli oldu. Kayınvalidesi ile birlikte 15 bin lira mücadelesi verecek isim Fatma Türk olarak açıklandı.  İzleyiciler de araştırmalara başladı. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 5 Şubat Cuma yarışmacısı Fatma Türk kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Sofrada Fatma Türk  kimdir?

Kayınvalidesi Güliser Türk ile birlikte bugün puan savaşı verecek olan Fatma Türk 2 çocuk annesi. Aslen Şanlıurfalı. İstanbul da yaşıyor. Yöresel yemekleri çok iyi biliyor. Eli oldukça lezzetli. Çok heyecanlı. Duygusal bir yapısı var. Hedefi 15 bin lirayı kazanmak ve evine dönmek.








İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri