Zuhal Topal’la Sofrada 29 Ocak 2021 Cuma kim kazandı? Haftanın birincisi kim?

Birbirinden ilginç kayınvalideleri, gelinleri ve puanlama anlarıyla izleyenleri ekran karşısına kilitleyen Zuhal Topal'la Sofrada'nın bir haftası daha tamamlanıyor. Tüm hızı ile devam eden programda bugün bir birinci olacak ve 15 bin lirayı kayınvalidesi ile birlikte evine götürecek. Peki, Zuhal Topal’la Sofrada 29 Ocak 2021 Cuma kim kazandı? Haftanın birincisi kim? Detaylar haberimizde yer alıyor.

FOX TV ekranlarında uzun süredir devam eden yayın hayatında 500 bölümü deviren ve heyecanıyla herkesi televizyon karşsıına kilitleyen Zuhal Topal'la Sofrada'nın bir haftası daha bugün tamamlanıyor. Pazartesi başlayıp cuma günlerinde 15 bin liranın sahibinin açıklandığı yarışma yine nefesler tutulacak izlenecek. Gelin ve kayınvalidelerin amansız yarışında yine iddialı yarışmacılar kozlarını paylaşacak. Bu kez finalde son sözler söylenecek. Zuhal Topal'ın puanlarıyla da kaznan belli olacak. Peki Zuhal Topal’la Sofrada 29 Ocak 2021 Cuma kim kazandı? 29 Ocak Zuhal Topal’la Sofrada haftanın birincisi kim oldu? Detaylar haberimizde bulunmaktadır.

Zuhal Topal'la Sofrada bugün kim kazandı?

Güzel sunucu Zuhal Topal'ın sunduğu programda gözler bugün kazanacak ismi belirlemeye geldi. Pazartesiden bu yana devam eden mücadelede artık son sözler söylenecek. 29 Ocak Cuma Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? sorusunun yanıtı belli olacak. Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasını en yüksek puanla birinci bitiren ve 15 bin lirayı kazanan yarışmacı ... oldu.










Zuhal Topal'la Sofrada puan durumu

Birbirinden iddialı gelinlerin hünerlerini sergilediği ve en yüksek puanı alabilmek adına ter döktüğü yarışmada Hatice Kumaş yemekleri ile Türkiye'nin karşısına çıkacak ve puanlarını alacak. Ancak birinci sadece bu puanlarla belli olmuyor. Zuhal Topal yarışma sonunda ekleyeceği kendi puanlarla birlikte kazananı açıklayacak. 29 Ocak Cuma günü 15 bin lira ile ayrılmak isteyen yarışmacıların son durumu merak konusu. İşte Zuhal Topal'la Sofrada puan durumu...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri