Zuhal Topal'la Sofrada 17 Mart 2021 Salı 563. bölüm izle | FOX TV, Youtube ve FOX Play izle seçenekleri

Televizyonların en çok izlenen yarışmalar arasında ilk sıralarda bulunan Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılarıyla her gün sofralara lezzet, seyircilere neşe katan programda bugün de kıyasıya bir yarış yaşanacak. Zuhal Topal'la Sofrada 17 Mart 2021 Salı 563. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'ın sunumuyla ekranlara gelen Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bir bölümü daha FOX TV ekranlarındaki yerini alıyor. Haftanın beş günü izleyicilerin karşsıına çıkan ve yemekleriyle de sofralara lezzet getiren yarışmada zaman zaman gerginlikler olsa da eğlence hiç bitmiyor. 15 bin liralık ödülü kazanacak olan gelin ve kayınvalidelerin amansız rrekabetinde bugün üçüncü gün ekibi mutfakta mücadele verecek. Ardından da sofra etabı başlayacak. İzleyiciler de bu renkli dakikaları izlemek adına araştırmalarda bulunuyor ve kaçırması halinde yeniden izmelemek istiyor.  Zuhal Topal'la Sofrada 17 Mart 2021 Salı 563. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer 


Zuhal Topal'la Sofrada FOX Play ve Youtube izle

Türkiye'nin en çok izlenen kanallarından biri olan FOX TV'de yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada'yı izlemenin alternatiflerinin başında FOX Play gelmektedir. İzleyiciler 4.99 TL karşılığında oluşturacakları üyeliklerle tüm bölümleri full olarak izleyebilmektedir. Bunun için foxplay.com.tr'ye giriş yaparak ilgili ekranı takip edebilirsiniz. Artık Youtube'da da full ve tek parça izleme fırsatınız bulunuyor. Zuhal Topal'la Sofrada kanalına abone olarak tüm bölümleri seyredebilirsiniz.






















































































 



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri