Yemin 346. bölüm özeti ve fragmanı izle | Yeni bölümde neler olacak? 13 Haziran Pazar

Türkiye'nin hafta sonu dizisi olarak yayın hayatına devam eden Yemin'de yepyeni bir gün daha geride kaldı. Haftanın ilk bölümünün ardından gözler yarına çevrildi. Birbirinden değerli ve önemli isimlerin yer aldığı yapımda yaşanacaklar da merak konusu. Tarhun ailelerinin başından geçen olayların ele alındığı dizi yine ilgiyle izlenecek. Peki yarın neler olacak? Yemin 346. bölüm özeti ve fragmanını haberimizde okuyabilirsiniz.

Karamel Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Yemin'de bir günün daha sonuna gelindi. Ümit'in yaptığı acımasızlıkların üstüne her geçen gün bir yenisini daha eklemesi izleyicileri hem üzüyor hem de kızdırıyor. Dizi 3. sezonuyla büyük bir ilgi görüp izlenmeye devam ederken gözler ise yeni bölüme çevrildi ve neler olacağı da merakla bekleniyor. Tarhun ailesinin evlerinde yaşanacaklar herkes tarafından bir an önce izlenmek yaşanıyor. Emir ve Feride'nin yanısıra Kemal ile Narin'in de mücadelesinin sürdüğü dizide adım adım finale doğru gidiliyor. Peki, yeni bölümde neler olacak? Yemin 346. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.


 

Yemin 346. bölüm özeti

Yemin’de bu akşam Emir Ümit’in yaptıklarını öğrenir ve ona cezasını vermek ister. Feride Emir’in katil olmasını engelleyebilecek mi? Emir, babasının katilinin Ümit olduğunu öğrendikten sonra kendini kaybeder ve yaralı halde Ümit’in cezasını kendi vermek için harekete geçer. Feride, Emir’in elini kana bulamasından korkmaktadır ve taksiyle kaçan Emir’i polise şikayet etmek zorunda kalır. Emir tekrardan hapse girme tehlikesi altındadır. Ümit, Feride ile bir anlaşma yapar ve bu anlaşma sonucunda Emir’i hapisten çıkarır. Ümit, Feride’yi yanında tutmak için bir oyun oynamıştır ama asıl büyük oyunu Emir kurar ve Ümit’i sahte polislerle evinden aldırır. Emir şimdi Ümit’e ne yapacak? Narin onca yaşanandan sonra, Kemal’in taksicilik yaptığını da görmüştür. Narin kocası için bir şeyler yapmak istiyordur. Elince avucunda kalanlarla Kemal’e büyük bir sürpriz hazırlayan Narin, kocasının çok sevdiği mesleğine, avukatlığa geri dönmesini sağlar. Aile olmanın gücünü hisseden Narin ile Kemal çiftini şimdi nasıl günler beklemektedir? Yarım kalan aşkın ardından savrulan Emir’in öyküsü hafta sonu 19:00’da Yemin ile Kanal 7’de…













Yemin 346. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 13 Haziran 2021 Pazar günü yayınlanacak olan 346. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri