Yemekteyiz 8 Kasım Pazartesi puanları | Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aylin kaç puan aldı?

Türkiye'nin en popüler yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Yemekteyiz'de ilk gün yarışmacısı Aylin önce alışverişe çıktı ardından da mutfağa girdi. Genç yarışmacı kendisine ayrılan sürede elinden gelen en iyi performansı sergileyerek birinciliği hedefliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aylin kaç puan aldı? Yemekteyiz 8 Kasım Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor.

TV8'de yayınlanan bölümleri ile izleyicileri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başladı. Birbirinden iddialı ve hamarat yarışmacıların birincilik adına verdikleri rekabette ilk gün Aylin Açıkgöz hünerlerini sergiledi. Kendisine ayrılan sürede yemeklerini yapan ve ardından rakiplerinin karşısına çıkan genç kadın Fransız mutfağından esintilerle herkesten tam puan almaya çalıştı. Yayınlanan fragmanın ardından beklentilerin yükseldiği güzel yarışmacı için şimdiden gün sonu merak konusu haline geldi. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aylin kaç puan aldı? Yemekteyiz 8 Kasım Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor.

Yemekteyiz Aylin menüsü

Bu haftanın en dikkat çekici isimlerinden biri olarak Fransa'dan geldiğini söyleyen Aylin, 2 hafta sonra eşi ile tanıştığını ve ilk etapta kendisini beğenmediğini anlattı. Televizyonun bozulmasından sonra eşine konuşma bahanesi ile mesaj attığını ve ardından görüşmenin başladığını dile getirdi. Genç yarışmacının 2.5 saatte yapması gereken 5 çeşit yemek ile katıldığı programdaki menüsü de merak konusuydu. İzleyiciler yarışmadaki tercihleri sofralarına taşımak adına yarışmacıların menülerinden seçim yapabiliyor. Emrah'ın menüsü haberimizde yer alacak.


 


 

Yemekteyiz Aylin kaç puan aldı?

Yeni haftanın ilk yarışmacısı olarak rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkan Aylin'in gün sonunda elde edeceği puanlar sabırsızlıkla bekleniyor. Hem hafta sonundaki finalde avantajı eline geçirmek hem de 15 bin lirayı kazanmak isteyen yarışmacının aldığı puanlar haberimize eklenecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri