Yemekteyiz 4 Kasım Perşembe puanları | Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aysel Torun kaç puan aldı?

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemektyeiz'de hafta finali öncesindeki son gün başlıyor. Birbirinden hamarat yarışmacıların performanslarını sergilediği zorlu maratonun dördüncü gününde yarışacak isim belli oldu. Buna göre Aysel Torsun bugün önce alışverişe çıkacak ardından da mutfakta hünerlerini konuşturacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Cansu Ateş kaç puan aldı? Yemekteyiz 4 Kasım Perşembe puanları haberimizde yer alıyor.

Bu sezon Zuhal Topal'ın sunuculuk koltuğuna oturduğu Yemekteyiz'de yeni bir bölüm daha başlıyor. Pazartesiden bu yana devam eden zorlu maratonun ilk gününde Emrah Karakaya yarışmıştı. İkinci bölümde ise Elvan Akduman hünerlerini sergilemişti. Dün de Cansu Ateş rakiplerini ağırlamıştı. Bugün de performansıyla 15 bin liranın sahibi olmak isteyen isim Aysel Torun. Hafta başından bu yana yorumları, Elvan Akduman ile girdiği tartışmalar ve çok daha fazlası sebebiyle elde edeceği puanlar sabırsızlıkla bekleniyor. Dopdolu bir daha izleyicilerin karşısına çıkacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aysel Torun kaç puan aldı? Yemekteyiz 4 Kasım Perşembe puanları haberimizde yer alıyor.


Yemekteyiz Aysel'in menüsü

Bugün yayınlanacak 39'uncu bölümde kolları sıvayacak ve önce alışverişe çıkıp sonrasında da mutfağında elinin marifetlerini konuşturacak Aysel Torun hafta boyunca adından söz ettirmeyi başarmıştı. Yemeklerini yetiştirme konusunda zor anlar yaşayan güzel yarışmacı; "Programa katılmadan önce de 15 bin liram yoktu. Şimdi de yok. Önemli olan insanlık" dedi. Rakiplerinin eleştirileri karşısında adeta pençelerini çıkaran Aysel Hanım,  sert cevaplar verdi. Kendisinin menüsü haberimize eklenecektir. 


 


Yemekteyiz Aysel kaç puan aldı?

Yeni haftanın dördüncü yarışmacısı olarak rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkan Aysel'in gün sonunda elde edeceği puanlar sabırsızlıkla bekleniyor. Hem hafta sonundaki finalde avantajı eline geçirmek hem de 15 bin lirayı kazanmak isteyen yarışmacının aldığı puanlar haberimize eklenecek.


 






 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aysel kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettiren isimlerinden biri olmayı başaran Aysel Torun 27 yaşında. Aslen Ağrı Patnoslu. 2 çocuk annesi. Yarışmada oldukça iddialı. Bunu da sahip olduğu ve binlerce kişinin takip ettiği Instagram hesabında görmek mümkün. Şu anda 135 bin kişi tarafından takip ediliyor. Burada tarifler, sunumlar ve ev yaşamına dair paylaşımlarda bulunuyor. Instagram hesabı @ayseltorun_'dur.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri