Yaralı Kalbim – Geet 7. Bölüm İzle 9 Şubat Salı | Yaralı Kalbim 7. bölüm özeti ve fragmanı

Kanal 7'nin sevilerek izlenen dizisi Yaralı Kalbim'de yeni hafta başladı. 9 Şubat Salı günü ekranlara gelecek olan 7. bölümde neler yaşanacağı merak konusu ve araştırılıyor ve öğrenilmek isteniyor. Her geçen gün daha da fazla kişi tarafından izlenen yapım yine ilgi odağı. Yaralı Kalbim 7. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

İzleyicilerinin karşısına her yayın döneminde yeni bir Hint dizisi daha çıkaran Kanal 7'nin son yapımı Yaralı Kalbim oldu. Hindistan'da uzun süre milyonlarca kişi tarafından izlenen dizinin Türkiye'deki macerası da seyircileri ekran karşısına kilitleyecek. 3 Şubat Çarşamba günü yayınlanmaya başlayan yapım için araştırmalar yapılıyor ve bir sonraki bölümde neler yaşanacağı konusunda bilgiler edinilmek isteniyor. Haftanın 7 günü televizyondaki yerini alan dizinin bir sonraki bölümünde hangi olaylar olacak? Yaralı Kalbim 7. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.


Yaralı Kalbim 7. bölüm özeti

 Dev ve ailesi Geet’i havaalanında bırakıp kaçmıştı. Geet gözyaşları içinde karakola götürülmüştür. Geet evi arayıp babasıyla konuşur. Evin erkekleri karakola gelip Geet’i suçlamaya başlar. Geet bir suçunun olmadığını onu orada bırakıp gittiklerini izah etmeye çalışır. O sırada Brij gelir olayı araştırmış Kanada ile bağlantılarının olmadığını öğrenmiştir. Geet kafasındaki düşüncelerle evin yolunu tutar. Annesi gözyaşları içinde kızını karşılar. Geet ise Dev’in kendisini bırakıp gittiğine asla ihtimal vermiyordur. Başına bir şey gelmesinden şüphelenmiştir. Geet sırayla herkesin yanına gidip onları ikna etmeye çalışır.

Geet’in bu ısrarcı davranışı sonrası odasına gönderilir. Aile telefonla ulaşmaya çalışsa da hiçbir şekilde ulaşamaz. Takıların ve pederin de sahte olduğu öğrenilmiştir. Evin erkekleri çok öfkelidir.

Bu evliliği ayarlayan kadın tebrik etmeye gelir üstüne tüm şehrin Geet’in Kanada’ya gelin gittiğini konuştuğunu söyler. Bu haber Brij’i çok sinirlendirir. Böyle bir evliliğin gerçekleşmediği söylenip üstü kapatılmaya çalışır.

Geet ise hala söylenenlere inanmıyor evdeki motora atlayıp Dev’i aramaya koyulur. Daarji ise Geet’e sesleniyordur. Tüm olanları üstüne Geet’in evde olmayışı bakalım Daarji’yi nasıl kızdıracak?

Geet yolda motorla giderken önüne bakmaz nasıl olduysa Brij’in arabasıyla çarpışır. Brij bu duruma çok sinirlenir. İnsanlardan bu evliliği saklayacakken Geet kolunda takılar alnında sindur sokakta dolanıyordur. Bu evde büyük bir krize sebep olur.

Daarji çok sinirlenmiştir. Ama Geet de bu olanlara inanmıyor ve Dev’in başına bi şey geldiğini savunur. Büyükbaba Geet’in kendisine karşı gelmesine şoke olur. Tabi diğer aile üyeleri de bu durumu beklemiyordur. Brij Geet’in üstüne yürür. Geet ise Brij’den korkmaz aksine kendini savunmaya devam eder. Büyükbaba ise Geet’in bu davranışının cezalandırılacağını söyleyip bastonunu havaya kaldırır. O sırada kapı çalar. Geet zorla odasına çıkarılır.

Gelen Maan’dır. Geet’e ait arsaları Dev’den satın almış birkaç eksik belge olduğu için eve kadar gelmek zorunda kalmıştır. Bu da fazla artist birine benziyor zira kapı açıldığında arkası dönük havalı pozlar yapmaya çalışıyor. Maan insanlara ve olaylara karşı fazla ön yargılı davranıyor. Bunu da aile geçmişinden bir sorun olduğunu düşünüyoruz.

Geet’in davranışları yüzünden Brij Maan’ı hızlıca evden gönderir. Geet odasına kilitlenir. Günlerce oda da yemeden içmeden kalır ve düşünür. Sonunda takılarını ve evlilik kolyesini çıkarıp dedesinin yanına gider. Ondan özür diler ve evliliğe dair her şeyi unutacağını söyler. Sadece dedesinden tek isteği vardır o da okuluna devam etmek. Dedesi izin verir. Bakalım Geet’in bu düşüncesinin altında yatan bir planı mı var?


Yaralı Kalbim konusu

Kanal 7 ekranlarında yepyeni bir Hint dizisi izleyicisiyle buluşuyor. Hindistan’da yayınlandığı dönemde geniş kitlelere ulaşan Geet Hui Sabse Parayi dizisi Kanal 7’de ‘Yaralı Kalbim’ adıyla ekrana geliyor. İstemediği bir evlilik yapan Geet ve ağabeyinin yaptığı hatalar yüzünden canı yanan Mann’in tesadüflerle dolu aşkı Yaralı Kalbim’de… Baş rollerinde güzelliğiyle görenleri kendisine hayran bırakan Drashti Dhami ile yakışıklı oyuncu Gurmeet Chaudhary’in yer aldığı Geet Hui Sabse Parayi, Yaralı Kalbim adıyla Kanal 7 izleyicisinin karşısına çıkıyor. Hindistan’da geniş bir kitleye hitap eden ve Türkiye’de de birçok hayranı olan dizi, her gün heyecan dolu bölümleriyle sevenleriyle buluşuyor. Tüm engellere rağmen aşkın her şeyi aşacağını anlatan dizide heyecan ve tempo hiç düşmüyor. Genç ve güzeller güzeli Geet, Handa ailesine mensup masum bir köylü kızıdır. 18 yaşına geldiğinde ailesi onu dehşete düşüren bir karar alır. Bu karar Geet’i, bir danışmanlık şirketinin sahibi olan Dev Khurana’la evlendirmektir. Kötü bir karaktere sahip olan Dev, evli olduğunu Geet’in ailesinden saklar ve para için onunla evlenir. Evliliklerinin ertesi günü hava alanında kocası tarafından terk edilen Geet, köyüne döner. Hayatı büyük bilinmezlikler ve yakıcı sırlarla dolu olan Geet’in karşısına bir anda çıkan Mann onu hayata bağlar. Geet ve Mann arasında oluşan büyük aşk onları nerelere sürükleyecek? Geet, Mann’in gerçek kimliğini öğrenince ne yapacak? Hepsi ve daha fazlası Yaralı Kalbim ile ekrana taşınıyor.


 

Yaralı Kalbim oyuncuları

Kanal 7'nin yeni Hint dizisi Yaralı Kalbim'in kadrosunda Drashti Dhami, Gurmeet Chaudhar, Abhinav Shukla, Anju Mahendru, Nikunj Malik, Melanie Pais ve Tanushree Kaushal bulunmaktadır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri