Temizlik Benim İşim Aysu Arslan Akdemir kimdir? Kaç yaşında ve nereli

FOX TV'nin sevilerek izlenen yarışması Temizlik Benim İşim'de haftanın ikinci günü başlıyor. Dün yarışan Neslihan Şenyüz'ün ardından gözler bugün yayınlanacak olan bölüme çevrildi. Yarışmacı ise Aysu Arslan Akdemir oldu. Kendisi hakkındaki araştırmalar daha da sıklaştırıldı. Peki, Temizlik Benim İşim Aysu Arslan Akdemir kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Kadir Ezildi'nin sunumuyla yayınlanan ve finalde 300 bölümü deviren Temizlik Benim İşim'de yeni haftanın ikinci günü ekranlara geliyor. Pazartesi gününden itibaren ekranlara gelen yarışmada 4 saatlik süre zarfında en iyi temizliği yapmak üzere işe girişecek yeni isim Aysu oldu. Haftann ikinci gününde yüksek puanlar almak isteyen genç yarışmacının performansı merak konusu. Peki, Temizlik Benim İşim Aysu Arslan Akdemir kimdir? Yaşı, mesleği ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Temizlik Benim İşim Aysu Arslan Akdemir kimdir?

Bugün birincilik mücadelesi verecek olan Aysu Hanım'ın hedefi 10 bin lirayı kazanarak evine dönmek. Ancak yayınlanan fragmanda daha önce birçok izleyicinin tepki gösterdiği bir olay yaşandı. Genç yarışmacı mutfak tezgahına ayakkabılarla bastı. Durumu düzeltmek için de bastığı yerleri elektrikli süpürge ile temizlemeye çalıştı. Bu anlar sosyal medyada bölüm başlamadan çok sayıda kişi tarafından eleştirildi. 25 yaşında. Halk oyunları öğretmeni. Evli. 1 çocuk annesi. Salgından dolayı şu an çalışmıyor. Kazanacağı para ile ev alabilmek adına bozdurduğu bileziklerinin yerini doldurmak amacında.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri