Sol Yanım 10. bölüm tek parça, full ve Youtube izle - Sol Yanım 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Seni Çok Bekledim dizisinin yayınlanmasının ardından çarşamba gününe kaydırılan Sol Yanım izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Geçen haftanın ardından bugün de sabırsızlıkla bekelniyordu ve binlerce kişi neler yaşanacağıını merakla araştırıyor. Diziyi kaçıranlar ya da yeniden izlemek isteyenler için de birçok alternatif bulunuyor. Sol Yanım 10. bölüm tek parça, full ve Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Defne Samyeli, Cansel Elçin ve Özge Yağız'ın baş rollerinde oynadığı Sol Yanım 10. bölümle birlikte seyircilerin karşısındaydı. Güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla televizyon dünyasına damga vurmak isteyen yapım için birçok kişi ilgi göstererek STAR TV ekranlarındaki yerini aldı.İzleyemeyenler ya da bir kez daha izlemek isteyenler ise seyretme seçeneklerini araştırarak öğrenmek amacıyla sorgulamalar gerçekleştiriyor. Sol Yanım 10. bölüm tek parça, full ve Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Sol Yanım 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar... İyi seyirler dileriz.

Sol Yanım 10. bölüm özeti

Serra, burs teklifini kabul edecek mi? Serra, Nilgün ve İhsan arasındaki ilişkiyi nasıl öğrendi? Asena malikanede kalmaya devam edebilecek mi? Burak ve Serra arasında neler yaşanacak? Selim’in Serra’dan sakladığı farklı bir hayatı mı var? Otel odasında yaşadıkları tartışmadan sonra Selim ve Serra’nın yolları yeniden ayrılma noktasına gelir. Serra, annesinin İhsan’la geçmişini öğrenir ve bu sırrı kendisinden sakladığı için annesinden hesap sorar.  Burak’ın yaşadığı maddi sıkıntıları bilen Serra, ona mahallede bir ev bulur. Selim, Burak ve Serra’nın bu yakınlığına anlam veremez. Hem Serra hem Burak ile arasına soğukluk girince, Selim’in sığındığı liman Biricik olur. Burak’ın mahalleye taşınmasının ardından kaza konusunun gündeme gelme ihtimalı Barbar’ı endişelendirir.  Asena’nın hamileliği evdeki tartışmaların odağı haline gelir. Oynadığı oyunlar açığa çıkan Asena, iyice köşeye sıkışır. İhsan ise Nilgün’le görüşebilmek için elinden geleni yapar.


Sol Yanım 10. bölüm full tek parça HD izle

Perşembe günlerinin zirve adaylarından biri olan Sol Yanım 10. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Sol Yanım'nin 2. bölümünü STAR TV.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

























Sol Yanım 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

STAR TV'nin yeni dizisi Sol Yanım 11. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa STAR TV.com.tr ve STAR TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri