Seni Çok Bekledim 1. bölüm reyting sonuçları | Dizi izlendi mi tutar mı?

Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Seni Çok Bekledim bugünden itibaren her cuma günü izleyicilerin karşısına çıkacak. Güçlü oyuncu kadrosu ve sanaryosuyla büyük beklentilerin olduğu dizi ile ilgili olarak elde edilecek sonuçlar geleceği konusunda da fikir verecek. Peki, Seni Çok Bekledim 1. bölüm reyting sonuçları nasıl? Dizi izlendi mi tutar mı? Seni Çok Bekledim 1. bölüm reyting sonuçları haberimizde yer alıyor.

Baş rollerinde Özcan Deniz, İrem Helvacıoğlu, Mustafa Uğurlu ve birçok ünlü ismin yer aldığı Seni Çok Bekledim bu akşam Star TV ekranlarında yayın hayatına başlıyor. Yepyeni bir soluk getirecek ekranlardaki performansı da merak edilen yapım ile ilgili olarak ilk günde edilecek izlenme oranları büyük önem taşıyor. Birbirinden çetin rakipleri bulunan dizinin sıralamalarda kaçıcnı sırada yer alacağı merak konusu. İzleyiciler de bu sebeple araştırmalarda buluunyor. Peki, Seni Çok Bekledim 1. bölüm reyting sonuçları nasıl? Dizi izlendi mi tutar mı? Seni Çok Bekledim 1. bölüm reyting sonuçları haberimizde yer alıyor.

Seni Çok Bekledim konusu

13 Mart 1992. Eren ailesinin büyük bir depremle dağıldığı tarih. Kadir Eren, 17 yaşında öldü sanılıp diğer cesetlerin yanına konulurken açar gözlerini. Hayata dönmüştür dönmesine ama canından çok sevdiği babasını kaybetmiştir. Annesi başka bir adamla evlenmiştir. Kadir bir daha tutunamaz hayata, hep bir şeyler eksiktir. Ta ki Ayliz’i görünceye kadar... O gün parmağından çıkarmadığı babasının yadigarı yüzüğü yuvarlanıp Ayliz’in ayaklarının dibine gelir. Tıpkı babasının yüzüğünün annesine gelmesi gibi. O andan itibaren hayat onları hep bir araya getirir. Bu karşılaşmalar Kadir’i her seferinde Ayliz’e daha da yakınlaştırsa da Ayliz’i ürkütmektedir. Çünkü Ayliz bir başkasıyla evlenmek üzeredir. İki ailenin iç içe geçmiş kirli sırları bir bir ortaya çıkarken, Kadir ve Ayliz’in aşkı bu sınavdan geçebilecek mi?

Seni Çok Bekledim oyuncuları

Seni Çok Bekledim dizisi oyuncuları arasında Özcan Deniz, İrem Helvacıoğlu, Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Mehmet Ulay, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç, Damla Makar gibi isimler bulunuyor.

Kadir – Özcan Deniz

Ayliz- İrem Helvacıoğlu

Erol – İlhan Şen


 

Seni Çok Bekledim 1. bölüm reyting sonuçları

Bu akşam ilk bölümüyle yayınlanacak olan Seni Çok Bekledim'in zirve mücadelesindeki rakipleri çok güçlü. Öncelikle yılların reyting rekortmeni Arka Sokaklar'ın yanısıra bu sezona damga vuran Kırmızı Oda en ciddi birincilik adayı. Diğer yandan Ramo var. Ana haber bültenleri de çetin ceviz. Reality programları da üst sıralara oynamaya devam ediyor. Reyting sonuçları 10.15-10.30 arasında açıklanmaktadır. Sonuçları gördükten sonra daha net bir yorum yapılabilmektedir.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Tv Haberleri