Netflix Kasım 2021 takvimi belli oldu! Yayınlanacak diziler ve filmler

Türkiye'de de dahil olmak üzere dünyanın en çok izlenen dizi, film ve belgesel platformu Netflix'te yeni bir ay daha sabırsızlıkla bekleniyor. Birbirinden önemli yapımların seyircilerin karşısına çıkacağı bir aylık sürede herkes araştırmalara başladı. Peki Netflix'te neler var? Netflix'te kasım ayında yayınlanacak diziler ve filmler haberimizde yer alıyor.

Her geçen gün daha da popüler hale geldiği dizi ve film izleme platformu sektöründe büyük ses getiren Netflix özellikle koronavirüs sebebiyle de daha fazla evde kalan izleyicinin ilk seçenekleri arasında yer alıyor. Şimdiden bir sonraki ayı merak eden izleyiciler buna göre hazırlıklar yapmak ve sevdikleri yapımları kaçırmamanın yanısıra yeni dizi ya da filmleri de inceleme fırsatı buluyor. Birçok kategorideki dizilerin yanısıra filmler ve belgeseller de seyircilerin beğenisine sunulacak. Sizler için derlediğimiz haberimizde Netflix'te 2021 kasım ayında hangi dizi, film ve belgesellerin yayınlanacağına yer verdik. Detayları aşağıda okuyabilirsiniz.


 

2021 Netflix Kasım dizileri ve filmleri
 


Harriet

Harriet, ikonik özgürlük savaşçısı Harriet Tubman'ın hayat hikayesini konu ediyor. Köle olarak doğan ve yetişkinliği sırasında kaçarak başka bir yere taşınan Tubman, ailesini hiçbir zaman unutmamış ve onları da kurtarmak için evine geri dönerek özgürlük mücadelesi için çabalar.



Below Deck

Under Deck, 1 Temmuz 2013'te Mark Cronin, Rebecca Taylor Henning ve Doug Henning tarafından geliştirilen Bravo ile ilgili bir Amerikan reality televizyon dizisidir. Nisan 2012'de açıklanan Under Deck, kiralama sezonu boyunca bir süper yatta çalışan ve ikamet eden mürettebat üyelerinin hayatlarını anlatıyor.


 


Göklerin Hakimi

Film, hiçbir şey olanı milyarlara dönüştüren Howard Huges üzerine bir biyografik çalışmadır. Kendisi havacılık ve sinema alanında parlasa da aşk hayatı da yeterince göz kamaştırıcıdır. İkinci Dünya Savaşında bile uçaklarını savaş uçaklarına uyarlayarak kariyerini yukarılara çıkartmıştır. Ancak her şey Hughes için doğru değildir çünkü onun kendi üzerinde yarattığı baskı birçok erkeğin asla tahammül edemeyeceği türdendir. Gökler Hakimi’nde dikkati çeken isimler Leonardo DiCaprio ve Cate Blanchett olarak seyircisi ile buluşuyor.


Hellbound

Hellbound, Yeon Sang-ho tarafından yönetilen ve aynı adlı kendi webtoonuna dayanan bir Güney Koreli televizyon dizisidir.


I Lost My Body

Romantizm, gizem ve maceranın iç içe bu animasyon filminde genç bir adam aşık olurken kopan el, sahibini bulmak için Paris'i didik didik arıyor.


 

True Story

Turne sırasında uğradığı memleketinde ağabeyi ile geçirdiği bir gece ünlü komedyenin sahip olduğu her şeyi yitirmesine yol açabilecek bir ölüm kalım meselesine dönüşür.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri