Masum 473. bölüm özeti oku ve fragmanı – 8 Temmuz 2021 Perşembe tek parça Masum yeni son bölüm izle

Türkiye'nin en çok seyredilen Hint dizisi olan Masum'da yeni bir bölüm daha başlıyor. Birbirinden ünlü oyuncuların kadrosunda yer aldığı yapımda yaşanacak yeni olaylar ilgiyle ve sabırsızlıkla bekleniyor. Uzun süren yayın hayatıyla yüzlerce kez seyircilerin karşısına çıkmaya devam ettiren Masum'un yeni gününün neler getireceği haberimizde yer alıyor. İşte Masum 473. bölüm özeti ve fragmanı...

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 473. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 473. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 473. bölüm özeti

Ricky tatlılara ilaç katarak herkesi sarhoş etmişti. Diğer tarafta Bhavani ise gizli gizli Daram’ı izlerken ona olan ilgisini gözler önüne sermişti. Ricky’e ceza! Gopi Ricky’e bu yaptığından dolayı çok öfkelense de Ricky hemen Kokila’ya oynayarak üste çıkar. Koki’nin yanına giden Ricky ondan yaptıkları için özür diler. Gopi Koki’ye Ricky’e arka çıktığı için kızacakken Ricky’nin bu hamlesi onu boşa düşürür.

Ancak Gopi Ricky’e ceza vermekte kararlıdır. Bu yüzden Gopi Ricky’nin konakta mutfağa girmesini ve ona yemek verilmesini yasaklar. Ricky oruç tutanlara saygısızlık yaptığı için Gopi onu açlıkla cezalandırmıştır.

Gopi oğluna üzülüyor! Ricky bu durumu başta umursamasa da zamanla acıkmaya başlayınca işler değişir. Yemek bulabilmek için sokaklara düşen Ricky beş parasız olduğu için yemek bulamaz. Ricky çalışmak istese de başaramaz. Esnaf tarafından hırsızlık ile suçlanır ve oldukça perişan bir halde Gopi tarafından bulunur.

Gopi yaralar içinde olan oğluna krem sürer. Yarı baygın olan Ricky ise hiçbir şeyin farkında değildir. Gopi oğlunun başına gelenlerden kendisini suçlu hissederek üzülür. Tapınağa giderek onun için dualar etmeye başlar. Tüm bu anlarda ise Gopi’nin yanında hep Jaggi olur. Jaggi sevdiği kadının oğluna karşı merhametinden çok etkilenir.

Bhavani çığrından çıkıyor! Diğer tarafta ise Gaura yeni gelini ile övünürken Vidya’yı da ezer. Bhavani ise bambaşka hayaller içindedir. Onun tek düşündüğü şey Daram’dır. İyiden iyiye gönlünü ona kaptırmıştır.

Bhavani Daram’a yakınlaşmak için türlü oyunlara başvurur. Bileğini burkmuş gibi yaparak Daram’dan yardım ister. Ona bileğine masaj yaptırıp krem sürdürtür. Uzaktan Bhavani’yi gören Vidya ise durumu hemen fark eder. Bhavani ile konuşmak istese de Bhavani Vidya’yı tersleyerek istediğini yapabileceğini vurgular.

Ricky gerçekten değişti mi? Modi konağında ise tüm yaşananlardan sonra Ricky’de büyük bir değişim havası görülür. Yaklaşan tören hazırlıklarına katılan Ricky herkese oldukça iyi davranır. Hatta Ricky annesi Gopi’ye yardım amacıyla onu Pazar alanına kendisi bırakmayı teklif eder.

Ricky’nin tüm bu değişimine inanmayan ve tetikte olan tek kişi ise Jaggi’dir. Onun yalan söylediğini düşünür. Nitekim Jaggi’nin bu düşüncesi doğru çıkar. Ricky Gopi’yi ıssız bir alana götürüp aracı durdurur. Ardından da kimse fark etmeden yaptığı kötülükleri anlatır.

Yalancı Ricky!  Peder ile anlaşan Ricky Modileri yanlış yönlendirmiştir. Yani Modilerin tüm hazırlıkları boşa gidecektir. Gopi buna üzülürken Ricky asla değişmeyeceğini tekrar vurgular. Gopi Ricky’e çok kızarak eve yürüyerek gitmeye çalışır. Gopi’yi bu zor durumdan kurtaran Jaggi olur. Onu alarak arabaya atlar ve konağa götürür.

Gopi konağa vardığında Modilere kutsal günün bugün olduğunu söyler. Ricky’nin tüm oyununu da anlatır. Modiler duydukları karşısında şoke olurlar. Zira Ricky’nin yaptıkları artık kutsal değerlere de zarar verecek düzeye gelmiştir.

Defol Ricky! Kısa süre sonra Ricky’de konağa gelir. Kokila karşısında Ricky görünce tüm öfkesini kusar. Onu Ahem’in resminin karşısında götürerek saygısızlıklarını yüzüne vurur. Artık Ricky’nin yaptıklarının sınırları aştığını söyleyen Kokila torununu konaktan kovar.

Gopi oğlundan ayrılmak istemese de Kokila son sözünü söylemiştir. Ricky konaktan çıkarken Modiler töreni kısada olsa yaparlar. Gopi oğlu için gözyaşı dökerken oğlu arsızlığıyla yine bara, pavyona vurur kendini.




Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

Büyük yanlış anlaşılmalarla başlayan bir aşk öyküsü Baş Tacım ile hafta içi her akşam 19:00’da Kanal 7’de…

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri