Masum 471. bölüm özeti oku ve fragmanı – 6 Temmuz 2021 Salı tek parça Masum yeni son bölüm izle

Türkiye'nin en çok seyredilen Hint dizisi olan Masum'da yeni bir bölüm daha başlıyor. Birbirinden ünlü oyuncuların kadrosunda yer aldığı yapımda yaşanacak yeni olaylar ilgiyle ve sabırsızlıkla bekleniyor. Uzun süren yayın hayatıyla yüzlerce kez seyircilerin karşısına çıkmaya devam ettiren Masum'un yeni gününün neler getireceği haberimizde yer alıyor. İşte Masum 471. bölüm özeti ve fragmanı...

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 471. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 471. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 471. bölüm özeti

Ricky ve Seta düşmüş olaylar yanlış anlaşılmıştı. Ancak Seta gerçeği söyleyerek durumu düzeltir. Rick ve Seta yakınlaşması! Ertesi gün olduğunda Ricky evdeki fareleri görünce hemen kapan alarak onlardan kurtulmaya girişir. Ricky kendi kurduğu tuzağa yine sakarlığıyla kendisi yakalanır. Bu esnada oradan geçen Seta ile Ricky yine yere düşerler. İkilinin üzerine örtü de uçuşunca yine romantik anlar yaşanır.

Daram konağında ise Gaura’nin işleri yine yolunda gider. Vidya Daram’a evleneceği kadının ne olduğunu anlatsa da Daram evlenmekte kararlıdır. Vidya Gaura’nın elemanı olan bu gelin adayını karakola şikayet etmek ister. Ancak Gaura karakola da para yedirerek bunu engeller. Vidya ne yapmak isterse istesin Gaura sürekli onu alt ediyordur.

Daram evleniyor! Nitekim Daram’ın inatçılığı ve Gaura’nın talihi düğünle neticelenir. Daram Bhavani ve Gaura’nın ona bulduğu bu kadınla evlilik törenine başlar.

Modi konağına tekrar dönecek olursak Seta’nın aklı iyiden iyiye karışmaya devam eder. Ricky ile olan yakınlaşmalarını düşünen Seta ona teşekkür etmeye karar verir. Urmila’da Seta’nın bu düşüncesini destekler.

Vidya vazgeçmiyor! Seta Ricky için özür anlamında özel bir yemek yapar. Ricky başta Seta’yı görüp kızsa da onun kendisine getirdiğini görünce mutlu olur. Üstelik Seta’nın yaptığı yemeği de çok ama çok beğenir. İkili arasında giderek daha büyük bir çekim oluşmaya başlar.

Diğer tarafta Vidya ise ne yaparsa yapsın bir türlü Daram’ı ikna etmeyi başaramamıştır. Şans eseri minik kızının elindeki gazete de gelin adayının aranıyor ilanına rastlar. Vidya hemen polise haber verir. Polisler hemen aranan suçluyu yakalarlar. Vidya böylelikle son anda da olsa Daram’ı kurtarmayı başarmıştır.

Vidya Gopi’nin kızı değil! Tüm yaşananlar Vidya’nın zaferi olurken Gaura ve Bhavani ise kaybetmiş konuma gelirler. Özellikle Gaura epey üzündür. Türlü türlü planlar yapıyor, sürekli çabalıyor ancak bir türlü bir sonuca varamıyordur.

Bu denli moralsiz olan Gaura’yı neşelendiren Bhavani olur. Ona oldukça önemli bir haber verir. Bu haber Vidya’nın gerçekte Gopi’nin kızı olmadığıdır. Gaura bu gerçeği öğrenince şoke olur. Üstündeki şoku atlatınca da dans etmeye başlar. Çünkü bu haber Vidya’yı derin bir kedere boğacak niteliktedir. Ve Gaura’da bu fırsatta intikamına devam edebilecektir.

Vidya gözyaşlarına boğuldu! Bu yüzden bir an önce gerçekler ortaya çıkmalıdır. Bu doğrultuda Gaura Vidya’yı Modi konağına yollar. Modi konağında ise Ricky Gopi’yi alt etmek için yollar aramaktadır. Bu amaçla Kokila’yı kendi yanına çekmek ister. O yüzden Antara için yapılan anma törenine katılır. Bu tören esnasında Ricky, Urmila’nın Vidya gerçekleri öğrenmemeli sözünü duyar.

Tam bu esnada Vidya Modi konağına gelir. Gopi Vidya’ya sarılarak karşılayınca Ricky gerçekleri duymaması gereken kişiyi görmüş olur. Vidya tanımadığı Ricky’nin kim olduğunu sorar. Ricky ise kendini tanıtır. Ben Gopi ve Ahem’in öz oğluyum der! Bunun üzerine Gopi’de Vidya’ya gerçeği söyler. Sen benim öz kızım olmasan da öz kızımdan ötesin der.

Tabi bu gerçek Vidya için büyük bir yıkımdır. Gopi’nin gerçek annesi olmadığını öğrenmiştir. Bunun yanı sıra öz annesi ile tanışmadan annesinin öldüğünü duymuştur. Vidya gözyaşlarına boğulurken Gopi onu teselli etmeye çalışır. Vidya hem Gopi hem de diğer Modilerin onun yanında olduğunu görünce kendini toparlar. Keyifle Vidya’nın çöküşünü bekleyen Gaura ise büyük hayal kırıklığı yaşar.  Çünkü Vidya kan bağı olsun ya da olmasın Modileri ailesi olarak kabul etmiştir.




Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

Büyük yanlış anlaşılmalarla başlayan bir aşk öyküsü Baş Tacım ile hafta içi her akşam 19:00’da Kanal 7’de…

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri