Masum 443. bölüm Kanal 7 canlı izle – 8 Haziran 2021 Salı tek parça Masum yeni son bölüm izle

Türkiye'nin en çok seyredilen günlük dizisi Masum'da yeni bir hafta daha başladı ve ilk bölüm geride kaldı. Hindistan'ın en başarılı yapımları arasında yer alan yapımda yaşanacaklar bir kez daha araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Masum 8 Haziran Özeti ve Fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 443. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 443. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 443. bölüm özeti

Gopi önce Radhika’nın azılı bir suçlu olduğunu öğrenmişti. Ardından ise Radhika’ya gelen pakette silah bulunca ne yapacağını bilememişti. Radhika’nın planı ne? Gopi bu duruma engel olamasa da Radhika’yı sıkı takibe alır. Radhika gece yarısı gizlice konaktan ayrılınca Gopi’de peşine düşer. Radhika’nın eski bir konakta sevgilisi ile buluştuğunu görür. Radhika ve sevgilisi burada planlar yaparlar.

Gopi ikiliye uzak olduğu için onların planlarını anlayamaz. Ertesi gün Radhika’nın planları ortaya çıkmaya başlar. Radhika’nın sevgilisi de oradadır ve kadın kılığına girmiştir. Gopi çok geçmeden durumu anlar. Gopi ikiliyle yüzleşse de iki arsız hiçte Gopi’nin tehditlerine aldırmazlar.

Gopi çaresiz! Tüm bu durumdan dolayı Gopi geri adım atmak zorunda kalır. Çünkü Gopi gerçekleri söylemeye çalışsa da kimsenin ona inanmayacağından emindir. Gopi bu zor durumda Jaggi’den yardım etmek istese de Jaggi Gopi’ye kırgın olduğu için onunla konuşmak istemez. Gopi ise çareyi Urmi, Sona ve Tolu ile iş birliği yaparak çözmeye karar verir.

Diğer tarafta Mera ve Vidya ise Chanda tarafından eziyete uğramaya devam eder. Chanda taşıyıcı annelikle Mera’ya yapmadığı kötülük kalmaz. Daram eve geldiğinde olanları görünce şoke olur. Mera ve Vidya’ya neler olduğunu sorar. Ancak ikili Chanda’nın bebeğe zarar verme tehdidinden dolayı Daram’a bir şey anlatamaz.

Gopi düzeneği bozdu! Diğer tarafta Radhika Jaggi’yi öldürmek için şeytani bir plan yapar. Ona verdiği şalın içine elektrikli düzenek yerleştirir. Bu düzeneği çalıştırarak Jaggi’yi öldürmeyi hedefler. Ancak şans eseri Gopi şalı ütülerken düzeneği fark eder. Hemen şalı tehlikesiz hale getirir. Radhika ve sevgilisi törende düzeneği çalıştırsalar da Gopi yüzünden başarılı olamazlar.

Bu başarısızlık üzerine Radhika bayılma numarası yaparken sevgilisi mabetteki heykeli çalar. Ve yerine sahtesini koyar. İki hırsızın yaptıkları bununla da kalmaz. Yavaş yavaş tüm evi talan etmeye başlarlar. Jaggi safı bile bilmeden bu iki hırsıza yardım eder.

İki hırsız bunları yaparken Gopi ve Urmi ise elbette boş durmaz. Gopi iki hayduttun sahtekâr anne ve babasının ile ilgili gerçekleri öğrenir. Diğer yandan Urmila ise Rahika ve sevgilisini çaldığı mabetteki heykeli hiç fark ettirmeden geri almıştır. Urmila’da oldukça ustadır.

Radhika ve sevgilisi ise bu durumu çok sonra fark eder. İkili sunaktaki heykeli çalmak için tekrar plan yapmaya başlar. Diğer tarafta Chanda ise Mera ve Vidya’yı elinde oynatmaya devam eder. Mera ve Vidya yine kölelik yapmaya başlar.

Tüm bunların üstüne doktora giden Chanda ikiz bebeği olduğunu da öğrenir. Chanda için bu sefer yeni bir tehdit fırsatı doğar. Bebeklerin birini vermeyeceğini söyler. Mera ve Vidya bu sefer Chanda’ya iki bebeği vermesi için kölelik etmeye başlar.



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri