Masum 432. Bölüm izle | Masum 28 Mayıs Cuma Özeti ve Fragmanı

Türkiye'nin en çok izlenen Hint dizilerinden biri olan Masum'da yeni bir bölüm daha ekranlara geliyor. Her gün yayınlanan bölümleriyle binlerce kişiyi ekrana kilitleyen yapımda bugün de yaşanacaklar merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Masum 28 Mayıs Özeti ve Fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 432. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 432. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 432. bölüm özeti

Modiler, Mansi’nin elinde bulunan tapuları almak için bir plan yapmıştı. Bu plan doğrultusunda Jaggi Ahem gibi davranarak Mansi’yi aldatmayı denemişti.

Mansi Ahem’in geldiğini zannediyor! Tam bu esnada Premila ve Krishna konağa gelirler. Mansi’ye doğum günü için hediyeler almışlardır. Ahem’i gördüğünü zanneden Mansi ise hala yaşadığı şokun etkisinden çıkamamıştır.

Mansi, abisi ve annesine Ahem’i gördüğünü söyler. Krishna ve Premila böyle bir şeyin mümkün olamayacağını, gördüğü kişinin Ahem değil Jaggi olduğunu söyler. Bu arada masada bulunan doğum günü pastası herkesin dikkatini çeker. Mansi bunu Ahem’in verdiğini söylerken Krishna pastaneyi arayıp hemen olayı soruşturur.

Pastanedeki görevli de Ahem’i tarif edince Mansi’nin kafası iyiden iyiye karışır. Tüm bu karmaşa üzerine Jaggi’yi kontrol eden Masni onu odada uyuyor bulur. Jaggi tüm gün yattığını söyleyerek Masni’yi odadan çıkarır.

Jaggi Ahem oldu! Modilerin ilk etaptaki planları başarı ile sonuçlanmıştır. Şimdi ise ikinci aşamaya geçme zamanı gelmiştir. Gopi ve Jaggi bu konuyu konuşurken Gopi’nin ayağı kayar. Jaggi onu tutarken ikili epey yakkınlaşır. Bu anlarda Gopi Ahem’i hatırlarken Jaggi’de yavaş yavaş Gopi’ye kapılmaya başlamıştır.

Yakınlaşmayı bir kenara bırakıp plana geri dönersek Gopi Mera ve Vidya’yı arar. Onlardan Masni ve Ahem hakkında daha çok bilgi ister. Mera babası ve Mansi hakkında birkaç tüyo verir. Mera’nın yönlendirmesiyle Gopi hemen Ahem’in eski eşyalarını karıştırır. Mansi ve Ahem için önemli olan pembe gömlek ve yüzükler bulunur.

Mansi Afalladı! Gece olduğunda Jaggi ona verilen bu kıyafetleri giyer ve Mansi’nin karşısına tekrar çıkar. Mansi Ahem’i kıyafetlerin içinde görünce şoke olur. Üstelik hediye ettiği yüzükte parmağındadır.

Mansi hemen dışarı bakar. Baktığında ise Jaggi ve Gopi’nin konuştuğunu görür. Bunun üzerinde karşısındakinin Ahem olduğuna emin olur. Ahem gördüğü için elbette çok mutludur. Urmi’de alttan buharı vermeye başlar. Oldukça mistik bir ortam oluşmasını sağlar.

İkili konuşmaya başlarken Premila gelir. Jaggi Premila’nın geldiğini fark edince hemen odadan çıkar. Premila içeri girdiğinde Mansi olanları anlatır. Premila kızına inanmaz. Gelenin Jaggi olduğunu söyler. Mansi annesini pencereye götürüp Jaggi’yi gösterince Premila şoke olur. Ahem gerçekten gelmiş olabilir mi acaba?

Urmila Bayıldı! Premila kızının yaşadıklarını kendisi de görmek ister. Bu amaçla artık beraber uyuyacaklarını söyler. İkili uyurken Jaggi ve Urmi yeni planlar yaparlar. İkili gizlice odaya girerler. Jaggi ilaçlı bezle Premila’yı bayıltacak ve plan devam edecektir. Ancak şapşal Jaggi panikle Premila yerine Urmila’yı bayıltır.

İlk gece yaşanan başarısızlıktan sonra ertesi gece yeni bir plan yaparlar. Bu plan doğrultusunda Jaggi sadece Mansi’yi uyandırıp onu salona çeker. Mansi Ahem’i takip ederek salona gidince ikili konuşmaya balar. Ahem ruhunun rahatsız olduğunu söyler. Bunun nedeni ise konağın intikam için satılmasıdır. Ahem tapunun yerini Mansi’den tam öğrenecekken Premila uyanıp salona iner. Urmi yine buharı verirken Jaggi ortadan kaybolur.

Mansi delirdi mi? Premila Mansi’nin yanına gelince ona ne olduğunu sorar. Mansi Ahme’i gördüğünü söylerken Krishna’da sese gelir. Krishna Mansi’nin hayal gördüğünü söyleyerek geçmişteki gibi tekrar delirmeye başladığını düşünür. Onu yatağa bağlayarak ilaç verir. Bu durum Gopi’yi oldukça üzer. Yaptıkları yüzünden Mansi’nin akıl hastanesine yatmasına gönlü razı gelmez.

Ancak Gopi’nin vicdanına rağmen oyun devam eder. Jaggi yine Mansi’nin karşısına Ahem olarak çıkar. Mansi bu sefer Ahem’in aşkını ispatlamasını ister. Bu amaçla Ahem’in Gopi’yi aşağı atmasını ister.

Urmi ve diğer Modiler hemen merdivenlerin altına yatak atarlar. Jaggi Gopi’yi aşağı iterek kendini Mansi’ye kanıtlar. Gopi’de böylelikle zarar görmez. Ancak Gopi bileğini burkar. Mansi Gopi’yi acı içinde görünce mutlu olur. Bir türlü ölmediği içinde söylenir.

Tapunun yeri sonunda öğrenildi! Çok daha fazla uzatmadan sonuca gelelim. Modilerin oyunu yine devam eder. Bu sefer hologram kullanırlar. Premila hologram Ahem’i görünce baygınlık geçirir. Mansi ise hemen Ahem’in yanına gitmek ister. Jaggi Mansi’ye tapuların yerini sorup öğrenir. Tapular hastanede dolaptadır. Ancak Mansi’nin Ahem’e söylediği sözler herkesi panikletir. Mansi Ahem’i çok özlediğini bir an önce onun yanına gelmek istediğini dile getirir. Bu da Modileri ürkütür. 



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri