Masterchef Sevgi Karataş kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Cumartesi günü başlayan yeni sezonunda en yetenekli şef adaylarını arayan Masterchef Türkiye'de eleme turları devam ediyor. Birbirinden hamarat yarışmacıların hünerlerini göstererek bir üst tura yükselebilme konusunda 5 dakikalık sınav verdikleri mücadelenin her anı nefes kesiyor. Şeflerden geçer not almak isteyen isimlerden biri de Sevgi Karataş oldu. Masterchef Sevgi Karataş kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Sevgi Karataş kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Sevgi Karataş olarak açıklandı. Peki, Masterchef Sevgi Karataş kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Masterchef Sevgi Karataş kimdir?

Yepyeni bölümüyle yayınlanan Masterchef Türkiye'deki yarışmacı adaylarından biri olan Sevgi Karataş 23 yaşında. 3 yıldır profesyonel aşçı olarak çalışıyor. Yaptığı yemekle 5 dakika içerisinde jüriye kendisini beğendirmek adına çalıştı. Tüm yeteneklerini Türkiye'ye göstermek istediğini ve sürekli kendini geliştirmeye odakladığını anlattı. Instagram hesabı bilinmemektedir. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri