Masterchef Murat Özcan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Akşam saatlerinde izleyenleri televizyon karşısına kilitleyerek hem lezzetli yemekleri televizyonlara taşıyan hem de eğlencesiyle hiç bitmesi istenmeyen Masterchef yine fırtınalar estirdi. Birbirinden iddialı yarışmacı adayları arasında Murat Özcan da performansını gösterip geçer not almaya çalıştı. Peki, Masterchef Murat Özcan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Murat Özcan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Murat Özcan olarak açıklandı. Peki, Masterchef Murat Özcan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Masterchef Murat Özcan kimdir?

Bugün TV8'de Masterchef jürisinden geçer not almak için jüri karşısına geçen Murat Özcan 21 yaşında. İstanbul Sancaktepe'den programa katıldı. Sıcak yemek yerine soğuk bir alternatif tercih etti. Aşçılık yapıyor. Yes şef sözü ile Mehmet Şef'in dikkatini çekti ve tepkiyi de görmesi uzun sürmedi. Enginar ile bir üst tura çıkma mücadele verdi. Instagram hesabı bilinmemektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri