Masterchef Mete Ozan Kibar kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

TV8'de başlayan yeni sezon heyecanında bugün 3. bölümüyle ekranlardaki yerini alan Masterchef'te yarışmacılar hünerlerini sergilemeye devam ediyor. Birbirinden iddialı ve hamarat şef adayları arasında Mete Ozan Kibar da vardı. Kendisi hakkındaki bilgiler de merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Masterchef Mete Ozan Kibar kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Mete Ozan Kibar kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Nergiz Veliyev olarak açıklandı. Peki, Masterchef Mete Ozan Kibar kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Masterchef Mete Ozan Kibar kimdir?

Birbirinden iddialı yaroşmacı adayları arasına girmeye çalışan Mete Ozan Kibar 25 yaşında. İstanbullu ancak Muğla Fethiye'de yaşıyor. Henüz kendisine aşçı demediğini ve ne zaman en iyisi olduğunda bu unvanı kendisi için söyleyebilecğeini anlattı. Hedefleri arasında jüri üyeleri gibi bir konuma gelmek. "Hayatta isteyip de yapamadığım şeyin olduğuna inanmıyorum" dedi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Tv Haberleri