Masterchef Mert Özen kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmaları arasındaki yerini alan Masterchef'te eleme heyecanı devam ediyor. Yarışmacı adayları kendilerine verilen 5 dakikalık sürede geçer not almak isteyen yarışmacı adaylarının performansları ilgi ile izleniyor. Şef olabilmek umuduyla yarışmaya katılanlar arasında Mert Özen de vardı. Kendisi hakkındaki bilgiler de merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Masterchef Mert Özen kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Mert Özen kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Mert Özen olarak açıklandı. Peki, Masterchef Mert Özen kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Masterchef Mert Özen kimdir?

Ankara'dan yarışmaya katılan Mert Özen 39 yaşında. Uzun süre kaldığı Londra'da mesleğinden sıkıldığını düşünüp Türkiye'ye döndü. Daha sonra mutfağa ilgi duydu. Kendini geliştirerek işletmesini de açtı. Güçlü vücudu ile dikkat de çeken Mert Özen, yakışıklılığı ile de programa damga vurdu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Tv Haberleri