Masterchef Mert Levent Balcı kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

TV8 ekranlarının sevilerek izlenen yarışması Masterchef Türkiye'nin 2021'de başlayan yeni sezonunda yarışan isimlerden biri de Mert Levent Balcı oldu. Kendisine verilen sürede en iyisini yapmak isteyen yarışmacı adayı hakkındaki bilgiler de merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Masterchef Mert Levent Balcı kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Mert Levent Balcı kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Mert Levent Balcı olarak açıklandı. Peki, Masterchef Mert Levent Balcı kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Masterchef Mert Levent Balcı kimdir?

Bugün TV8'de Masterchef jürisinden geçer not almak için jüri karşısına geçen Mert Levent Balcı 21 yaşında. Aslen Erzurumlu ancak Bursa'dan yarışmaya katıldı. Aşçılığın yanısıra TFF'ye bağlı yan hakemlik yapıyor. Son saniye belki de salisede attığı tuz nedeniyle VAR'a gidilerek görüntülere yeniden bakıldı. Ardından karar verildi. Instagram hesabı @mert__blc'dır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri