Masterchef Burcu Önal kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Türkiye'nin en çok seyredilen yemek yarışması Masterchef'te başlayacak olan yeni sezon için yeni yarışmacıları belirleme etabı sürüyor. Birbirinden iddialı şef adaylarının mücadelesinde Burcu Önal da marifetlerini sergileyerek bir üst tura çıkabilmek adına kolları sıvadı. Güzel yarışmacı adayı hakkında da araştırmalar başladı. Peki, Masterchef Burcu Önal kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Geçen sene de programda yer alan güzel yarışmacı adayının bu sezonki performansı merak konusu oldu. Fragmanda göründüğü andan itibaren de izleyiciler kendisine büyük ilgi gösterdi. Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Mert Levent Balcı olarak açıklandı. Peki, Masterchef Burcu Önal kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Masterchef Türkiye Burcu Önal kimdir? 

Bu akşam kendisini Türkiye'ye ispat etmek isteyen Burcu Önal evlidir. Eşi İbrahim Önal'dır. Fragmanda Asya ülkesinden geldiğini söyleyince oldukça ilgi çekti ve performansı merak edildi. Yemek gelişitirici olan Burcu Önal, aşçılık eğitmeni de yapıyor. Yemekle ilgili anılarını günlük gibi bir Instagram hesabında paylaşıyor ve takipçilerine sunuyor. Dünya mutfağı hakkında önemli bilgilere sahip. 34 yaşında. Aşçı. Aslen Diyarbakırlı. İstanbul'da doğdu ve büyüdü.


 



Masterchef Türkiye Burcu Önal Instagram hesabı

Yeni sezonun en iddialı yarışmacılarından biri olarak bu akşam kendisine verilen sürede en iyisini yapmak isteyen Burcu Önal aktif bir Instagram hesabına sahip. Kendisini bin 11 bin kişi takip ederken 553 hesap da listesinde yer almaktadır. @foodieeeee profilinden takip edebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri