Masterchef Berk Vural Urun kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

TV8'in en çok seyredilen yarışmalarından biri olan ve Survivor sonrası yeni sezonuna başlayan Masterchef Türkiye'de yarışmacılar hünerlerini sergiliyor. Önlük kazanabilmek ve finalistlerden biri olmak isteyen isimler arasında Berk Vural Urun vardı. Kendisine verilen sürede en iyi yemeği yapmak için uğraştı. Peki, Masterchef Berk Vural Urun kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Berk kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Emir Aygün olarak açıklandı. Peki, Masterchef Berk Vural Urun kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Masterchef Berk kimdir?

Dil balığı yapabilmek için jüri karşısında sınav veren Berk Vural Urun 23 yaşında. İstanbul'dan yarışmaya katılıyor. Yemeklerini şeflerin ağız tadlarına göre yapmak adına çabaladı. Sahneye gelmeden önce kaza yaşadı ve pantolonu yırtıldı. Mehmet Yalçınkaya, üst tura geçmesi halinde pantolon hediye edecğeini söyledi. Babası aşçı.


 


 

Masterchef Berk Instagram

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Masterchef'te yarışan Berk Vural Urun'un kendisine ait Instagram hesabı vardır. 255 takipçisi bulunuyor. Kendisini @berkvural.urun adresinden takip edebilirsiniz.

Dil balığı malzemeleri

  • 2 Adet Dil Balığı İri Boy - Derisi alınmış
  • 2 Yemek Kaşığı Un
  • 4 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
  • 2 Yemek Kaşığı Tereyağı
  • 2 Yemek Kaşığı Limon suyu
  • 1 Yemek Kaşığı Maydanoz İnce Doğranmış
  • 1 Çay Kaşığı Kekik
  • Tuz
  • Karabiber


Dil balığı yapılışı

  • Derisi alınmış dil balığını yıkadıktan sonra iyice kurulayın. Tuz ve karabiber ile her tarafını ovun.

  • Dil balıklarının her iki tarafını ince bir katman halinde una bulayın

  • Yapışmaz genişçe bir tavaya 4 yemek kaşığı zeytinyağı ile 2 yemek kaşığı tereyağını koyun. Orta ateşte balıkların her bir yüzünü 3-4 dk kadar pişirip servis tabağına alın.

  • Kalan yağ içerisine 2 yemek kaşığı limon suyu, maydanoz, kekik, az miktarda tuz ve karabiber serpin ve 1-2 dk karıştırın.

  • Hazırladığınız sosu balıkların üzerinde gezdirip servis yapabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri